Maak kennis met Lucene Duarte

Het Braziliaanse model Lucene Duarte heeft meer dan 1,3 miljoen volgers op haar Instagram pagina. Ze is daarnaast ook actief op YouTube en woont samen met haar 19-jarige zoon in Londen. Lucene is erg trots op haar rondingen en dit laat ze ook maar al te graag zien. Ze laat zien dat het lichaam van een model ook anders kan zijn dat het standaard poppetje. “Mager hoeft niet succesvol te zijn”, laat ze weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucene Duarte (@luceneduarte)

Ze is ook niet vies van een foto met schaarse, of soms zelfs zonder kledij. Ze heeft eerder al zonder kleding geposeerd voor de Australische FHM en de Playboy Portugal. Ook werd ze in 2019 winnaar van de Miss Bumbum World-wedstrijd. Steek die maar in je zak, Lucene!

 

Haar zoon maakt een OnlyFans account voor haar aan

Volgens The Mirror en andere roddelbladen kwam de zoon van Duarte met het idee om een OnlyFans account aan te maken voor zijn influencer mom. Hij wilde de carrière van zijn moeder naar een hoger level tillen door dit account voor haar aan te maken. Mensen konden een abonnement nemen op het account van zijn moeder en daar waren pikante foto’s van haar te zien.

Wij kunnen ons niet voorstellen om dit voor onze moeder te doen, maar deze twee hebben een fantastische band samen. Ze steunen elkaar door dik en dun, daarom wilde hij zijn moeder een stapje verder helpen. Wat een goede band.

zoon-onlyfans-account-moeder

Het komt niet als een schok dat je met OnlyFans erg veel geld kunt verdienen. De ene verdient meer dan de ander, maar dit zijn de 5 best betaalde mensen op OnlyFans.

Headerafbeelding Insta: