Mannen zijn bang voor deze ‘Muscle Mommy’

De naam van deze gespierde blondine is Hunter, maar op TikTok staat ze beter bekend als ‘Muscle Mommy’. Ze plaatst regelmatig video’s voor haar 363 duizend volgers op TikTok waarin ze het vaak heeft over sport en hoe haar lichaam er nu uitziet. Wat velen opviel, is dat ze ontzettend gespierd is, daar heeft ze natuurlijk keihard voor getraind. Echter is niet iedereen erover te spreken en het blijkt dat dat toch regelmatig mannen zijn.

Deze gespierde blondine plaatste een video op TikTok waarin ze een reactie geeft op de reacties die ze krijgt van mannen. Het gaat in deze video voornamelijk om de reactie dat mannen haar mooi vinden, maar niet van zulke gespierde vrouwen houden.

@musclemommyy Like igaf #fyp #womenwholift #strongwomen ♬ Heartbroken 2022 – T2 & ARPA

Zoals in de video te zien is trekt Hunter zich helemaal niks aan wat andere van haar vinden. In een andere video geeft ze een reactie op een andere man die tegen haar zei dat hij haar ‘te fit’ vindt en dat hij het idee zou hebben dat hij met een man in bed zou liggen. De reactie van Hunter was: “Op een dag zul je zo sterk zijn als ik. Maak je geen zorgen.” 

 

Hunter gaat viraal

Toch zijn er veel mensen juist heel erg fan van deze dame. Ze heeft erg veel volgers op TikTok en haar video’s worden soms wel miljoenen keren bekeken. Veel van haar volgers komen ook op voor de ‘Muscle Mommy’: “Deze kleine jongens begrijpen het niet“, luidt één van de reacties. Ook een aantal mannelijke reacties zijn wel heel lovend over haar lichaam: “Je ziet er goddelijk uit meid, ga zo door!”.

@musclemommyy #fyp #shouldersandarmsday #womenwholift #strongwomen ♬ original sound – Posterised

Hoe je het ook wendt of keert, wij vinden het knap wat Hunter doet, wij doen het haar in ieder geval niet na kunnen we je zeggen.