De 5 grootverdieners op OnlyFans

OnlyFans is het platform waarbij mensen een abonnement kunnen nemen om expliciete foto’s te kunnen zien van de persoon waarop de een abonnement nemen. Zo’n abonnement kost geld en dat geld wordt geïnd door de persoon die het account beheerd. Door sommigen wordt hier maandelijks erg veel geld mee verdiend, maar door deze mensen het meest. Dit zijn de 5 grootste verdieners op platform OnlyFans.

 

5. Mia Khalifa

We moeten zeggen dat deze dame misschien wel de minst onverwachte is die in deze lijst staat. Ze heeft een carrière van drie jaar als actrice in volwassen films achter de rug en is nu een sportcommentator en mediapersoonlijkheid. We vinden het met haar achtergrond ook niet heel gek dat ze wat bijklust via OnlyFans. Om haar expliciete foto’s te kunnen zien betaal je 11,90 dollar (11,61 euro) per maand. Mia heeft erg veel abonnees en verdient hier ongeveer 6,24 miljoen dollar (bijna 6,1 miljoen euro) per maand aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mia K. (@miakhalifa)

4. Tyga

Voor ons misschien wel één van de meest onverwachte in de lijst, maar op nummer vier staat rapper Tyga. Hij verdient elke maand een erg leuk zakcentje met zijn OnlyFans pagina. Wat hij hierop plaatst, is voor ons nog altijd onduidelijk maar voor 20 dollar per maand kun je het zelf gaan bekijken. Toch zijn er redelijk wat mensen die dit doen, want maandelijks verdient Tyga hier 7,69 miljoen dollar (7,5 miljoen euro) aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door T-Raww (@tyga)

3. Cardi B

Ook zangeres Cardi B is gaan geloven aan OnlyFans. Echter is ze nog geen hele actieve gebruiker, ze heeft namelijk nog geen tien keer gepost op haar account. Ondanks dat staat ze in de top 3 van grootverdieners op OnlyFans. Ze heeft het goedkoopste abonnement van deze lijst, het kost namelijk maar 4,99 dollar per maand. Echter heeft ze wel veel abonnees. Hierdoor zijn haar verdiensten geschat op 9,43 miljoen dollar (bijna 9,2 miljoen euro) per maand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)

2. Bella Thorne

We kennen het zusje van Bella Thorne wel, maar zelf is ze ook zeer succesvol. Ze verdiende in de kortste tijd het meeste geld op OnlyFans ooit. Ze verdiende namelijk binnen één dag 1 miljoen dollar. Een abonnement op haar account is iets goedkoper dan die van Blac Chyna, namelijk 9,99 dollar. Haar geschatte verdiensten zijn 11 miljoen dollar (10,7 miljoen euro) per maand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne)

1. Blac Chyna

De eerste op de lijst is Blac Chyna. Ze is een Amerikaanse mediapersoonlijkheid die misschien beter bekend staat als de ex-vriendin van Rob Kardashian. Op Instagram is ze niet voorzichtig met de foto’s die ze plaatst, die zijn al erg pikant. Ze zal op OnlyFans dan vast een stapje verder gaan. Blac Chyna is de gebruiker is het beste verdient aan het platform van alle gebruikers. Een abonnement op haar account kost 19,99 dollar per maand (19,50 euro). Haar geschatte maandelijkse inkomsten aan OnlyFans is 20 miljoen dollar (19,5 miljoen euro).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Ons kikkerlandje heeft ook zijn succesvolle dames op het platform. Dit zijn de bekendste Nederlandse vrouwen op OnlyFans.