Wie is Emma Heesters?

De meeste kennen deze prachtige dame met gouden stembanden wel. Ze is niet voor niks een van de mooiste zangeressen van Nederland. Mocht er nou geen belletje rinkelen bij haar naam, dan volgt hier een kort introductie.

Emma Heesters is geboren in ‘s-Gravenpolder en heeft haar bekendheid vooral te danken aan de covers die zij op YouTube plaatste. Na haar deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers op de NPO werd ze nog bekender onder het Nederlandse publiek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)


Zingen deed Emma al op jonge leeftijd. Zo heeft ze meegedaan in 2004 aan Kinderen voor Kinderen festival als de inzending van de provincie Zeeland. Daarnaast was de blondine in de afgelopen jaren in verschillende televisieprogramma’s te zien. Ze deed mee aan Ik hou van Holland maar ook aan het Jachtseizoen van StukTV en was zij de Spaanse krokodil in The Masked Singer. Daarnaast is de prachtige Emma de  vriendin van de voetballer Welsey Hoedt.

De zangeres toont haar nieuwe sportwagen op Instagram

Het zijn goede tijden voor Emma Heesters, dat blijkt na haar recente Instagram post. Emma plaatste namelijk online dat zij een nieuwe parel gekocht heeft bij autodealer Louwman Exclusive in Utrecht. De auto in kwestie is een gloednieuwe witte Maserati Ghibli Modena S! Met een totaal van 430 pk en een topsnelheid van 286 kilometer per uur wordt de prijs geschat rond de 100.000 euro. Wij wensen haar in ieder geval vele veilige kilometers toe!

Hieronder de foto’s van Emma Heesters haar nieuwe auto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)