De rijzende carrière van Emma Heesters

Emma Heesters heeft bijna geen introductie meer nodig, want deze blondine is momenteel niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Vooral haar deelname aan Beste Zangers, waar zij samen met Rolf Sanchez het nummer Pa Olvidarte zong, heeft hier aan bijgedragen,. Dit nummer stond in totaal 21 weken in de hitlijsten en hierna zijn Emma haar eigen hits ook écht aan gaan slaan. Zo heeft zij verschillende nummers als Taki Taki en Loop Niet Weg uitgebracht.

Maar haar muzikale succes is niet het enige wat enorm groeit, ook haar volgers op social media schieten de lucht in. Zo heeft Emma ruim 1.8 miljoen volgers op Instagram en deze volgers geeft zij regelmatig een kijkje in haar succesvolle leven. Zijn het geen carrière- of zangfilmpjes, dan krijgen haar volgers wel te maken met bloedmooie foto’s van de blondine. Zo trok zij een tijdje geleden de aandacht in een doorschijnend topje en trakteert zij ons regelmatig op jaloersmakende vakantiefoto’s.

De blonde zangeres steelt de show in een klein, blauw pakje

Nu is het weer raak met zo’n foto en Emma Heesters is op Instagram verschenen in een klein pakje dat nét voldoende aan de verbeelding over laat. Iets waar wij het echt enorm warm van krijgen. Emma haar prachtige lichaam in combinatie met haar blonde lokken en stralende blauwe ogen geeft echt een bloedmooi plaatje. Echter zijn wij niet de enige die het hier erg heet van krijgen, want de foto staat op het moment van schrijven pas enkele uren online, maar heeft al bijna 30.000 likes verzameld met honderden lovende reacties.

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel benieuwd geraakt van de desbetreffende foto van Emma Heesters. Daarom hebben wij de foto voor jou hieronder geplaatst, maar vergeet door alle hectiek vooral ook niet op volgen te klikken, zodat jij Emma Heesters regelmatig op jouw tijdlijn voorbij kunt zien komen als zij weer zo’n prachtige foto heeft geplaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)