De elektrische mountainbike van de Lidl

E-bikes zijn ondertussen niet meer weg te denken uit het Nederlandse verkeer. Zo heb je hedendaags e-bikes in alle soorten en maten,zelfs ook elektrische mountainbikes. Een elektrische mountainbike biedt net als een elektrische fiets trapondersteuning tot snelheden van 25km/u. Met een elektrische mountainbike verlies je geen snelheid en ook kun je door de de ondersteuning langere tochten maken of meer rondes fietsen op je favoriete mountainbikeparcours. En wanneer je bovenaan de heuvel bent aangekomen hoef je niet meer minuten lang te wachten om op adem te komen. Je kunt gemakkelijk verder fietsen op je gewenste tempo.

Colorado mountainbike

E-bike (mountainbike)

Lidl €1299 Shop nu

De Lidl verkoopt momenteel een zeer stijlvolle elektrische mountainbike van het merk Colorado. Deze mountainbike is voorzien van een krachtige achterwielmotor die een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt. Ook zorgt de achterwielmotor voor directe krachtoverbrenging. Daarnaast beschikt de fiets over maar liefst 27 verschillende versnellingen zodat je moeiteloos kan stijgen en dalen. De banden van de fiets hebben een afmeting van 27,5 inch en het verlichte LCD-display is overzichtelijk en makkelijk bedienbaar. Om gevaarlijke situaties te voorkomen beschikt de fiets zowel voor als achter over een een V-brake die zorgt voor optimale remkracht.

Klik op deze link voor de prijs en meer informatie

De motor heeft een vermogen van 250 W en biedt Oprij- en aanduwhulp voor gemakkelijk omhoogduwen op bijvoorbeeld hellingen en opritten. De actie =radius bij een volledig opgeladen accu bedraagt circa 80-120 kilometer en de accu is ook nog eens eenvoudig afneembaar. De mountainbike van het merk Colorado kost op de website van de Lidl 1299 euro en is voor 98% gemonteerd en gecheckt in de fabriek. Je hoeft enkel het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren.