Wie is Noor Alfallah?

Heel erg veel is over over Noor Alfallah niet te vinden. Wel weten we dat ze geboren is in Koeweit. Als kind is ze verhuisd naar Beverly Hills en daar is ze dan ook opgegroeid. Ze woont nu nog steeds in Beverly Hills en werkt als filmproducent én vice-president voor het film bedrijf Lynda Obst Productions van Sony.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor (@nooralfallah)

Wat we ook weten is dat Noor wel een beetje een ‘ding’ voor oude mannen heeft. Tot 2018 had de toentertijd 23-jarige Noor een relatie met de nu 79-jarige The Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Kort daarna heeft ze een relatie gehad met de 61-jarige investeerder en miljardair Nicolas Berggruen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor (@nooralfallah)

Al Pacino’s vierde kind

Het kind dat Al Pacino samen met zijn vriendin Noor Alfallah krijgt is voor hem al nummer vier. Ze zijn pas een jaar samen, maar hebben nu al besloten door te gaan naar de volgende stap. Zijn eerste twee kinderen kreeg hij met actrice Beverly D’Angelo. Zijn derde kind kreeg hij samen met acteercoach Jan Tarrant. Nu is nummer vier dus in aantocht met de 29-jarige producent Noor Alfallah. Al Pacino is overigens nog nooit getrouwd.