Emma Heesters geniet van haar vakantie in Dubai

De 27-jarige Emma Heesters is sinds haar deelname aan Beste Zangers geen onbekende meer in Nederland. Zo werd haar hit Pa Olvidarte samen met Rolf Sanchez een groot succes en stond het nummer 21 weken in de hitlijsten. Inmiddels heeft de blondine dan ook een platencontract en verschillende andere nummers als Taki Taki en Loop Niet Weg uitgebracht. We kunnen dus wel stellen dat Emma een druk artiesten bestaan heeft, maar daarnaast was het ook een pittige maand voor de blondine.

Zo deelde zij twee weken geleden op Instagram dat zij en haar ex-vriend Wesley Hoedt uit elkaar zijn gegaan en schreef zij: ‘Mijn hart is ongelooflijk gebroken maar ik zal nooit spijt krijgen van de geweldige tijden en ervaringen die we samen hebben gehad. Na regen komt zonneschijn.’  Nu is Emma even aan het bijkomen in het warme Dubai.

Emma Heesters laat deze vakantie voor haar 1.8 miljoen volgers op Instagram niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo heeft zij een fantastische foto geplaatst in een wel heel doorschijnend topje. Ze neemt verschillende verleidelijke houdingen aan en ze laat de temperaturen flink stijgen. Bij deze foto schrijft Emma: ‘Nothing can dim a light that shines from within.’ En hier zijn wij het dan ook helemaal mee eens.

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van deze bloedmooie foto, zo krijgt zij namelijk enorm veel lovende reacties en staat de teller inmiddels op ruim 95.000 likes. Tot slot is het prachtplaatje van Emma op exact dezelfde plek genomen waar zij in januari nog samen met haar ex-vriend het nieuwe jaar inluidde. Wesley Hoedt zal dus wel behoorlijk spijt hebben dat hij deze bomsbell heeft laten gaan. Zie hieronder de verleidelijke foto van Emma Heesters in een wel heel doorschijnend topje en begin je weekend direct goed:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)