De carrière van Daley Blind

Daley Blind is op 9 maart 1990 geboren in Amsterdam en werd opgeleid bij Ajax, waar hij eind 2008 zijn debuut mocht maken. Na vier succesvolle landstitels is Daley Blind in september 2014 overgestapt naar Manchester United, waar hij de FA Cup, EFL Cup en UEFA Europa League won. In 2018 keerde Daley weer terug naar Ajax, waar hij nog drie keer landskampioen werd.

 

Enkele maanden terug heeft Daley Blind er toch voor gekozen om zijn oude club te verlaten en heeft hij in goed overleg zijn contract laten ontbinden. Nadat hij terug kwam van het WK in Qatar en zijn basis plaats bij Ajax verloor aan Owen Wijndal. Uiteindelijk bleken Royal Antwerp FC, Real Sociedad en Bayern München interesse te hebben in de voetballer en aan die laatste had Daley akkoord gegeven. Toch nog een mooie transfer voor de linkspoot dus, zou je denken. In Duitsland kan hij tot op heden nog niet rekenen op veel speelminuten. Dat je met zo’n succesvolle carrière veel geld kunt verdienen is geen geheim en daarom mag Daley Blind zichzelf dan ook multimiljonair noemen, wat het mogelijk heeft gemaakt dat hij een prachtige villa in Badhoevedorp op de kop heeft getikt.

De villa van Daley Blind

Daley Blind is overduidelijk geen voetballer die in gekke auto’s rijdt of kledingstukken draagt van duizenden euro’s. Hij investeert zijn geld namelijk goed en bezit inmiddels vijf verschillende panden, waaronder nu dus ook deze prachtige villa in Badhoevedorp met een woonoppervlakte van 508 vierkante meter. Daley heeft de villa voor een vraagprijs van 1.950.000 miljoen euro gekocht en aan de woning hoeft niets meer te gebeuren. Zo zit hij er dus warmpjes bij als hij terug naar Nederland vliegt met zijn gezin. Zie hieronder een foto van de fantastische villa of kijk op de website van BekendeBuren:

daley-blind-prachtige-villa