Even opfrissen: wie is Emma Heesters?

De naam zal jullie waarschijnlijk niet onbekend zijn. Emma Heesters volgens ons een van de mooiste zangeressen van Nederland. Geboren in het prachtige ‘S-Gravenpolder, heeft de 26-jarige zangeres bekendheid gekregen door haar zangcovers op YouTube. Na haar deelname aan het programma Beste Zangers (NPO) werd Emma ook bekend onder het grote publiek in Nederland.

YouTube was echter niet haar eerste aanraking met zang. Emma Heesters is al op jonge leeftijd begonnen met zingen en heeft ook in 2004 meegedaan aan het Kinderen voor Kinderen festival als de inzending van de provincie Zeeland. Toen Emma in 2008 haar YouTube-kanaal oprichtte, werd ze in de loop der jaren steeds meer bekend. Met 5,65 miljoen abonnees heeft de prachtige zangeres inmiddels een platencontract en heeft ze in 2019 in het voorprogramma mogen staan van Boys Avenue. Na haar deelname aan Beste Zangers in 2019 heeft ze al meerdere grote hits uitgebracht waaronder Pa Olvidarte, Taki Taki en Loop Niet Weg.

 

De prachtige vakantiefoto’s op Instagram

De bloedmooie zangeres heeft ook nog eens een bekende vriend: de 28-jarige voetballer Wesley Hoedt. Wesley en Emma zijn sinds 2020 een stel. Wesley Hoedt is centrale verdediger bij de Belgische voetbalclub RSC Anderlecht. De twee tortelduifjes zijn nu lekker op vakantie op de prachtige Malediven. En gelukkig voor ons delen ze bijna dagelijks prachtige vakantie-kiekjes. De foto’s op de Instagram van Emma zijn een afwisseling van prachtige bikinifoto’s en gezellige kiekjes met Wesley. En wat zijn we toch jaloers op deze top vakantie.

Zie de foto’s van het Instagram-profiel van Emma Heesters hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)