Ze doet dit als eerbetoon aan de op 31 maart overleden fotograaf Patrick Demarchelier. Deze fotograaf is werkzaam geweest voor alle grote tijdschriften zoals Vogue en Harper’s Bazaar. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor allerlei fotoshoots van topmerken zoals Dior, Louis Vuitton, Celine, Chanel, Tommy Hilfiger, Vera Wang, H&M, Zara, Calvin Klein en Ralph Lauren. Hij is zelfs zó bekend als fotograaf dat hij werd genoemd in The Devil Wears Prada.

 

Wie is Emily Ratajkowski?

Emily Ratajkowski is al sinds 2012 niet weg te denken uit de modellenwereld. Zelfs in de jaren hiervoor deed ze als tiener modellenwerk. Vanaf haar 20e ging het pas écht rap met haar. Zo viel ze heel erg op met haar optreden in de muziekvideo van Blurred Lines met Pharrell en Robin Thicke, waarin ze topless te zien was. Ook was ze in meerdere films zoals Entourage en Gone Girl te zien. Jonge lezers kunnen haar ook nog kennen uit kinderserie iCarly. Op Instagram heeft ze maar liefst 29 miljoen volgers en met een geschat vermogen van 8 miljoen dollar zit ze ook goed in de slappe was.

Uit de kleren op Instagram

Er is altijd wat aan de gang random Emily, maar nu weet ze toch weer heel erg de aandacht te trekken. Ze doet dit echter om iemand anders in het zonnetje te zetten. Namelijk de overleden Franse fotograaf, die al sinds 1975 actief was in de modewereld. Een man die weet wat ‘ie doet dus en dat blijkt ook wel uit onderstaande pikante foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)