Pharrell Williams, een man die alles er goed uit kan laten zien. De een vindt zijn stijl geweldig, de andere heeft er een hekel aan. Maar dat hij dingen goed kan matchen staat vast. Zo is hij iemand die wel vaker in de belangstelling staat vanwege zijn excentrieke outfits. Alleen dit keer zijn het niet de outfits die de camera’s trekken, maar zijn nieuwe horloge. Het is niets anders dan een Richard Mille van $1.000.000,-.

Richard Mille

Richard Mille is een bekend horlogemerk dat veel door internationale topartiesten gedragen wordt. Het is een statussymbool geworden. Als je een Richard Mille hebt, laat je zien dat je het gemaakt hebt. Nou zijn het qua uiterlijk niet de mooiste horloges, naar onze mening. Maar toch zijn er veel artiesten die er een kopen. Robuustheid, exclusiviteit, geavanceerde uurwerken en de meest luxueuze materialen komen eraan te pas. Vele horloges hebben daarom een prijs van boven een ton.

Richard Mille MAN MAN
Foto Instagram: pharrell

De Richard Mille van Pharrell Williams is een RM 70-01 Tourbillon Alain Prost. Het horloge heeft zo een torenhoge prijs gekregen. Niet alleen vanwege zijn speciefieke technologie die erin zit, maar voornamelijk vanwege zijn exclusiviteit. Van de Alain Prost zijn er slechts 30 gemaakt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmilleofficial) op

Pharrell Williams

Er zijn legio stijliconen deze dagen te bedenken, en Pharrell is er een van. Hij is iemand waar, mensen die van streetstyle houden, hun inspiratie vandaan kunnen halen voor nieuwe outfits. Adidas heeft niet voor niets een samenwerking met hem gestart. Daarnaast heeft hij twee kledingmerken, Billionaire Boys Club en Ice cream. Louis Vuitton heeft hem daarnaast gevraagd tassen en hoeden voor hen te laten ontwerpen, maar dit is natuurlijk niet hetgeen waar hij bekend mee is geworden. Zo heeft hij een eigen platenlabel, is hij zelf artiest en zie je hem regelmatig op televisie verschijnen. Zo heeft hij wereldhits als “Happy” en “Get lucky” en is hij terug te vinden als coach in The Voice.

Richard Mille MAN MAN
Foto Instagram: pharrell

Zelf geïnspireerd geraakt door Pharrell? Dan hebben wij een aantal streetstyle outfits voor je samengesteld.