Gebruik neutrale kleuren kledingstukken

Neutrale trendy kledingstukken met kleuren als navy blauw, zwart en grijs, wit of camel – veelzijdige must-haves voor de moderne man. De meeste mannen denken er niet over na hoe ze deze kleuren gebruiken. Een goede oplossing is om tonaal te gaan. Dit houdt in dat je kleding in dezelfde kleur met elkaar matcht. Zo stel je nieuwe outfits samen en maak jij een onuitwisbare indruk.

nieuwe outfits eigen kledingstukken MAN MAN

Speel met je T-shirt voor een nieuwe outfits

Probeer eens meer te doen met je T-shirt. Mode is er om mee te spelen, dus wees niet bang om eens iets nieuws te wagen. Een basic wit T-shirt kan je op verschillende manieren dragen. Draag hem eens voor de verandering in je broek. Of het nou in je chino, pantalon of ruwe jeans is – het is hoe dan ook stijlvol. Vermijd de V-hals of andere diepe halzen en ga ‘gewoon’ voor een crew neck T-shirt.

nieuwe outfits eigen kledingstukken MAN MAN
Foton via Instagram @Iamgalla

Maak gebruik van lagen

Een andere manier om meer uit je garderobe te halen is om meerdere kledingstukken over elkaar heen te dragen. Je zult versteld staan wat er allemaal te combineren valt. Wat vanzelfsprekend is maar niet vaak gedaan wordt, is het beginnen bij het item wat het minst weegt en daarna over te gaan tot de zwaardere dingen die je buiten draagt. Comfort is alles! Een simpele maar casual truc: neem een katoenen overjacket of overhemd en draag deze als tussenlaag onder je leren jacket.

nieuwe outfits eigen kledingstukken MAN MAN
Foto via Instagram @Iamgalla

Zoek jij nog een nieuwe jas voor het aankomende seizoen? Met deze lente jassen maak jij je klaar om stijlvol het nieuwe seizoen in te gaan.