Het einde van Game of Thrones

Game of Thrones bestond uit zo veel verschillende stammen, families en gedeeltes dat je eigenlijk alles pas begrijpt als je de serie meerdere keren hebt gezien. Elke keer als je opnieuw kijkt, zie je weer iets nieuws. Heel leip en kenmerkend voor de serie. Zo is het ook met het einde van Game of Thrones.

In het laatste seizoen komt alles bij elkaar waar 7 seizoenen naartoe is gewerkt én het grootste gevecht aller tijden vindt plaats. Het leger van de doden in het noorden, Kings Landing en onze knappe drakenkoningin. Daenerys is alleen een beetje doorgeslagen en Jon stopt haar. Maar wat gebeurt er met het lichaam van Daenerys en waar neemt Drogon haar mee naartoe?

De theorie over het lichaam van Daenerys

Dat Daenerys een onwijs knappe vrouw is, daar kan je niet omheen. We hebben dat ook een aantal keren mogen bewonderen in de serie. Naast Daenerys, zijn er nog vele andere knappe vrouwen in de fantasieserie die zeker niet over het hoofd gezien mogen worden.

Weten jullie nog een beetje hoe het zit? Daenerys begon met drie draken genaamd Drogon, Rhaegal en Viserion. Viserion wordt vermoord door de Night King en Rhaegal sterft later ook. Drogon, vernoemd naar haar laatste man Khal Drogo, is uiteindelijk de laatst overlevende draak en degene die het lichaam van de drakenkoningin meeneemt. Emilia Clarke is de actrice achter Daenerys en heeft haar eigen theorie over wat er met haar lichaam gaat gebeuren. Emilia Clarke denkt dat Drogon met het lichaam van Daenerys rondvliegt totdat het rot. Ze denkt dat de draak letterlijk zal doorvliegen totdat hij niet meer kan. “Hij blijft maar gewoon rouwen.” Wat denken jullie?

Heb je ook nog geen genoeg van Game of Thrones? Er zijn een aantal series die een poging doen om deze geweldige serie te vervangen. Sommige iets beter dan anderen.