Hoe kan je geld verdienen als huisvader?

Als je huisvader wordt, zijn er wel enkele dingen die anders zijn. Hoe je luiers moet verschonen zal altijd blijven, of je nou huisvader bent of niet. Maar de hoeveelheid geld die binnenkomt verandert wel als je een huisvader wordt.

Als huisvader wil je natuurlijk ook bijdragen en geld verdienen. Jouw voornaamste taak is natuurlijk het huishouden en op de kids passen, maar wat extra geld verdienen is altijd handig. Hier zijn enkele manieren hoe je dat kan doen.

geld verdienen thuis blijven

1. Verkoop de auto om extra geld te verdienen

Heb je nog steeds die enorm luxe auto voor de deur staan? Heel vet, maar je hebt er eigenlijk niet zo veel meer aan. Je zit immers toch thuis en gaat naar de supermarkt of naar school om je kind op te halen. Denk eraan om je auto te verkopen en eventueel een goedkopere en kleinere auto te nemen. Zo heb je weer wat extra cash binnen en je maandelijkse kosten zijn ook een stuk lager met een kleinere, zuinigere en goedkopere auto.

2. Huisdieren verzorgen als huisvader

Als je een echte dierenvriend bent, is dit een ideale job om beetje bij te verdienen. Honden uitlaten als hun baasjes op werk zijn, je vrouw op werk en je kind op school of zelfs in de buggy meenemen. Zo heb je nog wat te doen en lekker wat beweging. Als je zelf een hond hebt is het helemaal ideaal, dan kan je ze tegelijk uitlaten. Naast honden uitlaten kan je bijvoorbeeld ook denken aan het eten geven van de kat, hamster of het paard als je een paardenvriend bent.

3. Terug naar de kleine klusjes

Ben je een echte handy man? Dan kan je heel makkelijk bij vrienden, familie of buren vragen of zij nog klusjes hebben. Zo ben je niet veel tijd kwijt en doe je ook nog eens iets wat je echt leuk vindt. Zij blij en jij blij. Zo kan je nog een beetje geld verdienen en de huisvader uithangen om zo een betere band met je kind op te bouwen. En gewoon een echte man blijven door dingen te fixen. Zo doen we dat.

goede huisvader zijn

4. Vlogger worden

Dit ligt misschien iets minder voor de hand, maar het is tegenwoordig helemaal in. Als je van filmpjes maken bent en je bent helemaal thuis in Youtube en social media, dan is dit super tof. Een echte hobby kan je dan omzetten in geld verdienen, als je het goed aanpakt en geluk hebt. Je lieve kind in je vlogs laten zien levert vele kijkers op waarschijnlijk. Vraag het wel even aan je vrouw of ze dat oké vindt. Wie weet word je wel de nieuwe bekende huisvader vlogger.