De Game of Thrones cast zit vol met mooie vrouwen

Als jij een echte fan bent van deze top serie, dan is het je heus wel opgevallen dat de Game of Thrones cast vol met knappe dames zit. Zie hieronder tien mooie vrouwen die de show stelen.

Emilia Clarke

Emilia Clarke is van alle vrouwen die in dit lijstje staan misschien wel de bekendste. En dat komt niet alleen maar door haar acteervaardigheden. Haar schoonheid liegt er namelijk ook niet om. Zij behoort dan ook zeker tot de mooiste vrouwen van de cast van Game of Thrones.

Oona Chaplin

Oona Chaplin speelde Talisa Maegyr. Zij kwam in de originele boeken van Game of Thrones niet voor. Wij zijn echter maar al te blij dat haar personage in de televisieserie is toegevoegd, want zij was voor ons een extra reden om naar de populaire show te kijken.

Natalie Dormer

Natalie Dormer speelde in Game of Thrones Margaery Tyrel. Waarschijnlijk is haar schoonheid je in Game of Thrones al wel eerder opgevallen. Zij krijgt namelijk de ogen van alle mannen op haar gericht. Daarom staat ze met recht in deze top tien.

Roxanne McKee

Het mag geen verbazing opwekken dat Roxanne McKee naast het zijn van actrice ook model is. Deze knappe dame zagen we maar al te graag voorbijkomen.

Carice van Houten

In dit lijstje mag onze Nederlandse trots natuurlijk niet ontbreken. Carice van Houten behoort zeker tot één van de mooiste vrouwen in Game of Thrones en dat betekent dat je het goed voor elkaar hebt. Ze is dan ook niet voor niets één van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.

Nathalie Emmanuel

Nathalie Emmanuel vertolkte de rol van Missandei. Misandei was een vertaler en beheerste in de serie wel 19 talen. Dat was voor ons echter niet het waarom wij onder de indruk van haar waren. Met haar 26-jarige leeftijd ligt er nog een mooie carrière voor haar in het verschiet.

Sophie Turner

Sophie Turner is 24 jaar oud en is daarmee de jongste vrouw uit dit lijstje, maar zeker niet de minst knappe. Als oudste dochter van Eddard Stark konden wij elke keer weer genieten als zij in beeld was. Toen we afscheid namen van de serie moesten we helaas ook afscheid nemen van Sophie Turner, iets waar we nog altijd mee zitten.

View this post on Instagram

#LouisVuitton #LVconnected

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Esmé Bianco

Esmé Bianco speelde in Game of Thrones een prostituee. Het mag geen wonder heten dat ze bij de mannen in de serie erg populair was.

Lena Headey

Game of Thrones is voor Lena Headey lang niet de enige show waarin ze geacteerd heeft. Wij vinden het dan ook helemaal niet zo erg dat ze vaker op tv te zien is want ze is ongelooflijk knap.

Game of Thrones cast

Rose Leslie

Rose Leslie was met haar vurige rode haren één van onze favoriete personages. Ze behoort zonder twijfel tot één van de mooiste vrouwen van de cast van Game of Thrones.