Elon Musk in zijn jongere jaren

In onderstaand interview uit 1999 kun je namelijk pas echt zien hoe hij veranderd is. Destijds was hij al kaal aan het worden en inmiddels is zijn haarbos weer helemaal terug gegroeid. Hij heeft nooit verteld wat hij aan zijn uiterlijk heeft laten veranderen. Zo gaan er ook geruchten dat hij iets aan zijn kaaklijn en neus heeft veranderd.

 

Een herstelde haarlijn

Waar echter geen twijfel over kan bestaan is dat hij iets aan zijn haar heeft laten doen. Hoe dat precies is gegaan is echter onduidelijk. Waarschijnlijk heeft hij een haartransplantatie ondergaan, maar het zou ook kunnen dat hij een pruik heeft die vastgeplakt aan zijn scalp is. Doordat hij zijn uiterlijk zo heeft aangepast is het echter wel een wereld van verschil. In de jaren 90 zag hij er namelijk ouder uit dan nu. Goed opgedroogd dus.

Indruk maken op zijn vriendin

Dat Elon Musk er goed uit wil zien is natuurlijk logisch te noemen. Hij heeft met Grimes namelijk een erg knappe vriendin aan de haak geslagen. Het zal hem er alles aan gelegen zijn om haar bij zich te houden. Naast zijn miljarden aan vermogen gooit hij er met zijn verbouwde uiterlijk dus nog een extra troef bij. Ook beschikt Elon Musk over een bijzondere autocollectie. Tot heeft Elon Musk een aantal boeken die hij iedereen aanraadt om te lezen. Welke dat zijn lees je in dit artikel en wie weet kunnen we een beetje lijken op deze taaie ondernemer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elonmusk