Claire Elise Boucher is de vriendin van Elon Musk

Hij is een van de rijkste personen ter wereld en hij viel voor de blonde Canadese songwriter en producer. Zij is geboren in Vancouver, Canada maar heeft verschillende achtergronden, namelijk Frans, Italiaans en Oekraiëns. Ze heeft verschillende albums geproduceerd waarin een mix van stijlen kan worden herkend zoals synth-pop, art pop, electronic, R&B, en hip hop. Alles aan haar lijkt uniek en op te vallen, en dat is waarschijnlijk ook waarom Musk deze creatieve bron van inspiratie niet zomaar aan zich voorbij kon laten gaan.

Grimes is een zelfstandige dame

Ze loopt dan wel niet rond in Dior en Louis Vuitton, maar laat je door haar voorkomen niet misleiden. Deze zelfstandige dame verdient haar eigen geld. Een goed voorbeeld is de 6 miljoen die ze verdiende met haar digitale kunstcollectie. Wij zijn er dan ook niet bang voor dat ze geld van Musk probeert af te troggelen. Integendeel, ze staat er bekend om net als hij veel geld te steken in goede doelen.

Elon Musk en Grimes kregen samen een zoon

Grimes en de 17 jaar oudere Elon Musk besloten hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Grimes bracht op 4 mei 2020 hun eerste kindje op de wereld. Voor als je het nog niet had gehoord, de naam van hun zoon is X Æ A-12 (je spreekt het uit als Ex Ash A Twelve) en het is onder andere gebaseerd op de A-12, voorloper van de SR-71 (het favoriete vliegtuig van de twee gelukkige ouders).

Check hieronder Instagram foto’s van Grimes:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chanel (@1.800.chanel)