Eilish Flesch is de nieuwe aanwinst van Love Island 2020

De 22-jarige krullenbol heeft ervoor gezorgd dat alle ogen op haar gericht zijn, en terecht. Deze lieftallige dame is niet alleen knap, maar Eilish Flesch is tevens tandarts assistente en socio-therapeut in opleiding. Ze is in haar dagelijkse leven druk met hostess zijn en werkt daarnaast ook als promotie model.

Ze is niet bang om te zeggen wat ze vindt en liet dat ook meteen blijken bij haar binnenkomst. Ze wilt alles uit haar Love Island avontuur halen en is niet bang om mannen af te pakken van andere vrouwen. Een échte powervrouw.

De knapste krullenbol van Love Island 2020

Haar krullen zijn haar wapens en die zet ze ook goed in. Ze noemt haar krullen ook wel haar tijger-manen. In combinatie met haar blik en dansmoves kan ze iedere man verleiden. Flirten doet ze wel en is ze niet bang voor, maar wel het liefst met een grote vent met donker haar. Als je ook nog tatoeages hebt, dan scoor je pluspunten. Dus mannen, snel je haar verven als dat nog niet donker is en de sportschool in.

Eilish Flesch gaat de concurrentie aan

Bij binnenkomst liet Eilish meteen zien waar ze van gemaakt is en gaat voor de man van een andere Love Island dame. Deze mooie dame hebben wij eerder genoemd. Het gaat om de mooie Feline Gast en zij heeft nu een nieuwe concurrent erbij. Feline moet alle zeilen bijzetten om deze tijger-manen tegen te houden en haar man te behouden.

Ben je benieuwd naar de andere single vrouwen waar Eilish de concurrentie mee aangaat? Check dan hier de andere Love Island deelneemsters. Maar genoeg gekletst. Zullen we maar wat foto’s bekijken van de prachtige vrouw met krullen.