Waar kan een vrouw op afknappen?

Als je er eindelijk in bent geslaagd om de dame van je dromen mee uit te nemen, volgt de volgende stap. Hoe ga je namelijk voorkomen dat je een verkeerde indruk wekt. Versieren is namelijk de eerste – en vaak de makkelijkste – stap op weg naar een relatie. Heeft ze je uitnodiging aangenomen, probeer dan de volgende situaties altijd te voorkomen.

 

1. Onzekerheid

Een van de grootste afknappers voor vrouwen is een man die onzeker is over zichzelf. Je gebrek aan zelfvertrouwen is vaak het eerste wat een vrouw zal zien. Natuurlijk zijn zenuwen normaal, maar onzekerheid is iets van een heel andere orde. De werkelijkheid is dat zij waarschijnlijk net zo zenuwachtig is en als ze ergens geen behoefte aan heeft, dan is het wel een man waarbij ze zich niet op haar gemak voelt.

2. Overgevoelig zijn

Gevoelig zijn kan een pluspunt zijn, maar niet elke vrouw zit te wachten op een man die zijn emoties niet onder controle heeft. Natuurlijk vindt een vrouw het prettig als ze met je over van alles kan hebben, maar als ze merkt dat je snel uit het veld geslagen bent, is het snel einde verhaal.

3. Eigenwijs zijn

Je mannelijk gedragen is prima, maar dat wil niet zeggen dat je niks van een ander aan moet nemen. Sterker nog, in veel gevallen gebruiken onzekere mannen hun eigenwijsheid als camouflagemiddel. Het enige wat je daarmee bereikt, is dat je date jou als onwenselijk zal zien.

afknappen vrouwen op mannen eigenschappen (1)

4. Narcistisch gedrag

Er is niks mis mee om van jezelf te houden, maar een narcist doet dat op een overdreven manier. Het zorgt ervoor dat de ander weinig ruimte krijgt om zichzelf te zijn en in veel gevallen is dat voor vrouwen een regelrechte afknapper.

5. Gebrek aan manieren

Of je het nu leuk vindt of niet, een vrouw houdt nu eenmaal van een man met manieren. Ga je dus ergens uit eten en schuift de ober de stoel naar achteren, dan is dat voor haar bedoeld en niet voor jou. Laat je zien dat je goed bent opgevoed, dan zal elke vrouw je net iets meer gaan waarderen. Kortom, verdiep je een beetje in wat gewenst is en de eerste punten zijn al binnen.

6. Leugens vertellen

Wil je echt indruk maken, zorg er dan voor dat ze je nooit zal kunnen betrappen op een leugen. Hoe graag je ook indruk wil maken op een vrouw, een leugen is zeker niet de beste manier om dat te bereiken. Elke leugen is een afknapper en een vrouw zal er dan ook moeite mee hebben om je te kunnen vertrouwen. Een absolute afknapper dus.

liegen tegen vrouwen

7. Denigrerend praten over vrouwen

Praten over je exen is absoluut not done. Wat echter nog dodelijker voor je date is, is het maken van denigrerende opmerkingen over vrouwen in het algemeen. Een vrouw wil zich gewaardeerd voelen en dan past het niet om allerlei stereotyperingen naar voren te brengen. Kortom, weet wanneer je beter je mond kan houden.

8. Jouw mening wil ze niet altijd horen

Het hebben van een eigen mening is prima, maar in veel gevallen moet je eerst even tot tien tellen voordat jij je mond open doet. Vooral met controversiële onderwerpen is het beter om je even op de vlakte te houden. Een date is immers geen uitnodiging tot een discussie. Wees dus een stuk diplomatieker en sta open voor haar mening, ook als die sterk afwijkt van wat jij zou willen horen.

9. Jaloezie

Elke vrouw vindt het prettig om te weten dat je haar graag mag. Dat wil niet zeggen dat jaloezie een pluspunt is, vaak is het juist een afknapper van de hoogste orde. Sterker nog, weet je van jezelf dat je behoorlijk jaloers gedrag kan vertonen, vraag jezelf dan even af of je eigenlijk  geen groot gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Een vrouw is immers geen eigen en dus zou je haar ook niet moeten gaan claimen.

10. Onwetendheid

De tijd dat een man standaard een hogere opleiding had dan een vrouw ligt ver achter ons. Dat heeft wel gevolgen voor het daten. Afgezien van de standaard eigenschappen, wil een vrouw ook graag dat jij als man een behoorlijk niveau van ontwikkeling hebt. Dat wil niet zeggen dat je alles moet weten, maar bepaalde zaken zijn gewoon standaard. Een goede algemene ontwikkeling helpt je daarnaast ook om een goed gesprek te voeren.