Horloge van Tom Brady uit 2006

Het horloge dat Tom Brady liet zien was de IWC GST Chronograph Rattrapante. Hij kocht dit horloge in 2006 in New York, toen hij voor het eerst een super-bowl had gewonnen. GST staat voor gold, steel en titanium, maar bij dit horloge is de band, de lunetten en de kast allemaal van roestvrij staal. De horlogeband kan je met een vouwsluiting sluiten en de witte wijzerplaat in het horloge wordt, beschermd door saffierglas.

Tom Brady

Het horloge van Brady

Het horloge is chronografisch, dat is een fancy woord om aan te geven dat je op dit horloge meerdere tijden tegelijk kan zien. Je kunt er niet alleen de tijd op zien, maar hem ook gebruiken als stopwatch of als kalender. Het horloge is behoorlijk dik, de kast is namelijk 43mm breed en 172mm dik. Maar goed, een dik en stevig horloge past ook wel bij een atleet als Tom Brady. Je zou het misschien niet verwachten, maar het horloge is voor de normale sterveling misschien nog enigszins betaalbaar. Voor nog geen vierduizend euro of misschien met wat crypto kan je een tweedehands horloge vinden, want Tom Brad’s nieuwe uitbetaal methode is ondertussen ook al veranderd.

Horlogecollectie van Tom Brady

De rest van Tom Brady zijn collectie bestaat onder andere uit de IWC automatic alarm, dit stalen horloge met saffierglas, was ook een van de eerste horloges die hij kon kopen tijdens zijn sportcarrière. Daarnaast heeft hij ook de Top Gun Miramar. Een horloge die in eerste instantie gemaakt werd voor de US Navy. Deze unit heeft een keramische kast en een katoenen band. Het horloge is waterproof en kan tegen een stootje.

Er lopen natuurlijk veel atleten met mooie horloges rond, neem nu MMA-vechter Connor Mcgregor die een prachtige collectie heeft. Ook zelf zou je kunnen investeren in een mooi horloge. Check bijvoorbeeld deze modellen van Rolex.