Een echte man in een relatie

In een relatie is het belangrijk dat je de vrouw goed behandelt, alsof jij een echte gentleman bent. Een vrouw voelt zich daardoor niet alleen heel veilig bij je, je krijgt die liefde waarschijnlijk ook terug. Natuurlijk kan het soms moeilijk zijn om lief te blijven, vooral als zij vervelend op je reageert. Welke dingen doet een echte man in ieder geval niet in een relatie?

We hebben tien dingen, die je écht moet proberen te voorkomen. Want wanneer je één van deze dingen doet, is de kans groot dat je niet meer als een gentleman wordt gezien door je partner.

1. Uiterlijke kenmerken willen veranderen

Als man moet je nooit tegen je vriendin zeggen dat het haar bijvoorbeeld zou staan wanneer ze nét iets meer make-up op zou doen of dat het haar beter zou staan wanneer het haar van je vriendin nét iets langer zou zijn. Ze kiest zelf hoe ze eruit wilt zien en jij zou haar niet moeten benadelen door je eigen mening door te drukken.

Bridget-Joness-baby-relatie

2. Haar privacy schenden

In een relatie is het normaal dat je soms afstand van elkaar neemt en je eigen ding doet. Dan kan je vriendin bijvoorbeeld even ontspannen op haar telefoon om te appen met vrienden en vriendinnen. Maar kijk nooit mee zonder toestemming en ga niet zelf in haar telefoon snuffelen. Privacy schenden zal ze je heel erg kwalijk nemen.

3. Haar ontmoedigen in de relatie

“Zou je dat wel écht doen” en “is dat niet té veel risico” zijn absolute no-go’s om te roepen in je relatie. Het geeft je vriendin het gevoel dat ze het niet kan en dat je haar aan het ontmoedigen bent. Dus geloof met heel je hart in je partner, dan krijg je dat ook terug.

4. Talenten van haar niet inzien

Je vriendin moet écht het gevoel hebben dat je volledig op haar kunnen vertrouwt. Wanneer je aan haar talenten twijfelt, is het misschien handig om bij haar weg te gaan. Ze hoeft zich niet te bewijzen tegenover jou en dat gevoel moet ze ook niet krijgen.

relatie

5. Je partner als bijzaak zien

Nog een échte no-go is je vriendin het gevoel geven dat ze een bijzaak is. Natuurlijk heb je meerdere dingen die belangrijk zijn in een goede relatie, maar ze moet wel het gevoel krijgen dat ze écht jouw nummer #1 is. Natuurlijk hoef je niet steeds je werk af te bellen om met haar te zijn, maar af en toe quality time inplannen met haar kan zeker geen kwaad.

6. Haar alleen laten voelen in de relatie

Ze staat er nooit alleen voor in de relatie, maak dat haar altijd duidelijk. Of jullie nu ruzie hebben, of gewoon rustig in gesprek zijn. Behandel haar altijd als jouw tweede helft en vergeet haar nooit liefde te geven.

7. Vreemdgaan

Gaat het even wat minder lekker tussen jullie twee? Dan is de verleiding altijd wel aanwezig om bij een ander aandacht te zoeken. Maar doe dit niet. Je verpest niet alleen je relatie, maar je beschadigt de ander ook voor de rest van haar leven.

bridget

Heb jij het idee dat zij juist een affaire heeft? Aan deze signalen herken je dat je partner vreemdgaat.

8. Geen respect tonen

Heb ten alle tijden respect voor je vriendin. Dat betekent: noem haar nooit een vervelende vriendin of ga nooit dreigen met dingen die je zelf eigenlijk ook niet wil. Je komt niet meer over als een gentleman en in het ergste geval verlaat ze je voor je gedrag.

9. Belangrijke gesprekken vermijden

Het is best makkelijk: al je problemen uit de weg gaan. Maar wanneer het minder goed gaat tussen jullie, is het wel slim om gewoon met elkaar in gesprek te gaan, ook al is dat heel moeilijk. Wees ook degene die het initiatief toont, want anders moet het altijd vanuit haar komen en dat is niet helemaal de bedoeling.

10. Haar vernederen

Je moet haar nooit vernederen, al helemaal niet als het gepaard gaat met fysieke of mentale mishandeling. Soms lijkt het onschuldig, maar is het van hele kwade aard. Let dus altijd op wat je zegt wanneer jullie in een verhitte ruzie zitten.