Woning te koop op Funda

Er staat op Funda heel veel aanbod als het gaat om mooie woningen. Natuurlijk is de een weer mooier dan de ander, maar altijd zijn er wel mooie foto’s gemaakt zodat je duidelijk ziet wat je krijgt voor het geld wat je ervoor betaalt. En een duidelijke omschrijving is ook altijd heel erg fijn. Niet te lang, maar dat je weet wat je te wachten staat wanneer je het huis gaat bezichtigen.

Sommige mensen denken dat ze het allemaal wel zelf kunnen, maar deze advertentie op Funda bewijst maar weer: soms moet je andere mensen het moeilijke werk laten doen.

funda lelijke jacuzzi

Hilarische advertentie op Funda

Deze man had er duidelijk geen zin in om überhaupt moeite te doen om zijn woning te verkopen. Zo koos hij ervoor om zelf maar foto’s te gaan maken én om de omschrijving helemaal zelf te schrijven. Nou, laten we beginnen met het beoordelen van de omschrijving. Klaar voor? Komt ‘ie: “Begane grond: hal/entree, woonkamer, woonkeuken, eetkamer, gang en toilet, bijkeuken, 2e toilet, slaapkamer en doorgang naar de inpandige schuur. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en wastafel, dakterras met whirlpool en bar. Tweede verdieping: vliering.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door interieurterreur (@interieurterreur)

Verkoper heeft er geen zin in

Dit laat al zien dat de verkoper van deze woning óf geen zin had óf totaal niet begrijpt hoe Funda nou precies werkt. Is toch wat anders dan een miljoenenvilla waar de omschrijving een waar verkooppraatje is én er ook nog eens een Engelse vertaling beschikbaar is.

En dan even over de foto’s van deze woning: als je dacht dat jij slecht was in foto’s maken, moet je ons geloven dat het nóg veel erger kan. Deze man maakte zelf alle foto’s en wisselde rechtopstaande foto’s af met liggende foto’s. Dat lijkt creatief, maar is voor een potentiële koper heel erg onduidelijk. Wat wél duidelijk is, is dat deze man zijn woning niet snel zal verkopen. Al helemaal niet voor een prijs van €319.000 euro.