Elektrische fietspomp is een handige gadget voor onderweg

Dit item, dat je op AliExpress kan kopen, kan vooral erg praktisch zijn en je uit de brand helpen. Met de elektrische fietspomp kan je onderweg makkelijk je banden oppompen. Als je bijvoorbeeld op een lange fietstocht gaat, kan de band van je e-bike nog wel eens een beetje zachter worden maar met deze gadget is dat geen probleem. Het is een compact product en makkelijk in gebruik. Als de elektrische fietspomp helemaal is opgeladen kan die wel 8 keer een fietsband volledig met lucht vullen. Voor deze elektrische fietspomp moet je ruim 40 dollar neerleggen.

E-bike gadgets AliExpress fietspomp
Foto: AliExpress

Spatbord met licht op AliExpress

De tweede gadget is een spatbord waar ook nog eens een lichtje aan vast zit. Deze gadget zorgt er dus voor dat je ’s avonds nog veiliger op de fiets zit. Het is een spatbord die je boven het achterste wiel van je fiets kan monteren. Zeker als je vaak door ruig terrein fietst, kan zo’n spatbord goed van pas komen. Je hebt dit spatbord in drie verschillende kleuren: blauw, rood en zwart. Dit kost je ruim 14 dollar.

Spatbord e-bike AliExpress
Foto: AliExpress

Elektrische fietsbel voor op je e-bike

Als laatst hebben we een elektrische fietsbel. Je bent vast wel bekend met de normale, standaard fietsbel. Een elektrische fietsbel klinkt je waarschijnlijk minder bekend in de oren. Dit vette product van Rockbros maakt je e-bike echter nog vetter (en vooral veiliger). Aan deze compacte bel zit een rubberen bandje waarmee je hem makkelijk om je stuur kan wikkelen. Ben je dus bang dat deze toffe bel misschien wel gestolen wordt? Dan kan je hem makkelijk meenemen en in je zak stoppen op het moment dat je niet fietst. Deze bel kan je in verschillende kleuren krijgen: in het groen, blauw, rood en zwart. De elektrische fietsbel heeft een prijs van maar 8 dollar.

e-bike bel