De duurste villa in Nederland duurde 14 jaar om te bouwen

En jij vond al dat jouw verbouwing lang duurde? De duurste woning van Nederland staat in het prachtige Vinkeveen en de verbouwing heeft maar liefst 14 jaar geduurd. Dat is ook zeker goed af te zien aan het eindresultaat. Het huis staat al sinds eerder dit jaar te koop, maar heeft de markt nog niet verlaten. En dat is ook helemaal niet gek: het huis heeft namelijk een vriendelijke vraagprijs van €18.000.000,- en wordt daardoor gezien als zeer ‘on-Nederlands’.

Maar hoe ziet deze duurste woning in Nederland er dan uit? Floris Wyers van Pure Luxe werd onlangs uitgenodigd voor een exclusieve kijk in en rond de woning. Deze rondleiding werd geleid door Marianne Joanknecht van Sotheby’s International Realty.

Duurste woning in Nederland Vinkeveen

Vinkeveen is een Hollywood-huis rijker

Maar hoe groot is de woning dan precies? De prachtige villa heeft een woonoppervlak van 1100 m2 en een perceel van 6935 m2. De voorgevel ligt zo’n 100 meter aan de Vinkeveense Plassen heeft zelfs een 40 meter lang privé zandstrand mét boothuis. Het huis is van de binnenkant erg marmer-rijk en spreidt zich uit over vier verdiepingen.

In totaal heeft de villa maar liefst 12 slaapkamers, twee keukens en bars, een thuis-bioscoop, een gym en zelfs een club die te bereiken is met een lift. Verder zijn er nog twee opnamestudio’s, een buitenzwembad die naar binnen doorloopt en een mega-aquarium. Er is ruimte voor meer dan 30 auto’s en er zit zelfs een atletiekbaan rondom het huis. Kortom: je komt letterlijk niks te kort in de duurste woning van Nederland.

Duurste woning in Nederland Vinkeveen

De huidige eigenaar van de woning kocht het perceel in 2007 voor €1,75 miljoen en heeft alles meteen met de grond gelijk gemaakt. Hij heeft er aardig wat in geïnvesteerd en kan er nu €18.000.000,- voor vragen. Duurste woning in Nederland Vinkeveen

Word jij de nieuwe eigenaar?

De duurste woning van Nederland is gelegen aan de Baambrugse Zuwe 141D te Vinkeveen. De huidige vraagprijs is een adviesprijs, dus wie weet kun je er nog een beetje in schuiven. Maar het is wel duidelijk dat je een aardige dikke portemonnee moet hebben om deze woning te kunnen bemachtigen. En dan heb je ook nog genoeg mensen nodig om het huis een beetje goed te vullen. Wil je nou zelf meegenomen worden door deze gigantische woning? Kijk dan het filmpje hieronder voor een uitgebreide tour en indruk:

 

Lees ook: Binnenkijken in de luxe miljoenenvilla van YouTuber Gio Latooy.