Designer sneakers voor heren

Het is een ding dat niet iedereen zal begrijpen; en dat hoeft ook niet. Sommigen zullen denken: waarom zou je in godsnaam een bedrag van meer dan €300,- aftikken voor een paar schoenen als je van dat bedrag veel leukere dingen kan doen? Laten we vooropstellen dat we deze gedachte zeker begrijpen. Echter kunnen we ook de andere kant van dit verhaal aanmoedigen. Ben jij een echte sneaker fan? Dan word je dolenthousiast van een paar designer sneakers. Hoe anderen wellicht gelukkiger worden van een leuk weekendje weg, zal jij een lach op je gezicht krijgen als jij jouw zuurverdiende geld om je voeten draagt.

Als het gaat om designer schoenen, dan kijk je naast het model, kleur en prijs van de sneaker ook wel degelijk naar het merk. Op dit gebied staat er een handjevol merken aan de top. Denk hierbij aan merken als Gucci, Balenciaga en Alexander McQueen. Hieronder vind je toffe designer sneakers voor mannen, speciaal voor de liefhebber:

Hoe draag je deze opvallende sneakers?

De meeste designer sneakers staan in lijn met een trend die al jaren heerst: de chunky sneakers. Dit zijn opvallende schoenen met een dikkere zool. Dat deze schoenen de aandacht trekken in jouw outfit, dat is geen geheim meer. Wat je ook aandoet, de ogen zullen gericht zijn op jouw robuuste sneakers. Aangezien deze schoenen een uitgesproken karakter hebben, dien jij de rest van jouw outfit rustig te houden. Draag jij lichte designer sneakers? Combineer deze dan in de zomer met een basic wit T-shirt en een blauwe slim fit jeans. Zorg er dus voor dat je jeans niet te strak zit, dan lijken de sneakers nóg lomper aan je voeten.