De Spaanse droomvilla van Shelly Sterk

Nu de Spaanse droomvilla van Shelly Sterk bijna af is laat ze alvast wat resultaten zien op instagram. Voordat ze begon aan dit avontuur heeft ze ook al haar huis in Den Haag verbouwd. Toch was het wel even iets anders, verbouwen in het buitenland. Zo zegt ze dat de Spaanse ‘mañana cultuur’ niet helemaal haar ding is.

De verbouwing volgen op Instagram

De mooiste vrouw van Nederland heeft speciaal voor haar droomvilla een Instagram account aangemaakt genaamd myvillafuerte. Hier kun je de laatste veranderingen en het prachtige uitzicht zien. Zo liet ze weten dat ze de oprit bij de tuin hebben getrokken voor een enorme tuin. Ook kregen de tegels een speciale laag zodat ze naar loop van tijd wittig worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)


Ook zei ze dat ze van plan zijn om het huis een moderne Ibiza make-over te geven en de prachtige details te behouden. Dit is terug te zien in de woonkamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk)

Kun je Villa Fuerte huren?

Voor zover we weten is de Spaanse villa niet te huur. Wel liet Shelly af en toe een hint vallen dat dit misschien nog kan veranderen. Wat wel zeker is, is dat ze niet naar Spanje gaan emigreren. Zo zegt ze tegen 100%NL Magazine dat ze naar een situatie willen waarin ze ongeveer één keer in de twee maanden naar hun droomvilla gaan. Wel is de droomvilla voor altijd.