Roy Donders en zijn nieuwe vriendin Michelle Bibi

Roy Donders en zijn vriendin Michelle Bibi maakten enkele maanden terug hun relatie bekend en Instagram-official. De relatie was voor veel mensen een grote verbazing, want tot nu toe viel Donders alleen maar op mannen. Roy en Michelle zouden nu onafscheidelijk zijn en hun tijd doorbrengen in Roy’s huis in Tilburg.

Dat we binnen kunnen kijken in het huis van Roy Donders komt doordat hij dit optrekje in 2020 te koop zette. Donders kocht het huis in 2016 voor 235.000 euro en nam er een hypotheek bij van 325.000. Hij had het huis een flinke make-over gegeven en die verbouwing leidde tot een flinke vraagprijs. Het huis kwam in 2020 voor 465.000 euro op Funda te staan, maar Roy veranderde blijkbaar van gedachten, want hij haalde het weer uit de verkoop.

Hoe ziet het huis van Roy Donders eruit?

Van de voorkant ziet het er vrij simpel uit, maar van binnen is het echt een paleis. Een woonoppervlak van 232 vierkante meter is niet bepaald klein. Er zijn vijf kamers, waarvan drie slaapkamers en een badkamer, verdeeld over drie woonlagen.

Zijn ervaring als stylist lijkt zich goed te vertalen naar interieurdesign, want hoewel smaken verschillen is het zeker een huis met stijl. De woning heeft traditionele uitstraling, wat ook vooral door het meubilair komt. Het interieur bestaat vooral uit lichte tinten, tot aan de vloeren toe en Roy lijkt erg fan te zijn van marmer.

roy donders huis

Naast een keuken met inbouwapparatuur en een ruime woonkamer met veel zitgelegenheid en open haard is er nog veel meer moois te vinden in de woning. In de kelder vindt je namelijk een heus wellnesscenter met een jacuzzi, Turks stoombad en sauna. De badkamer boven heeft een bubbelbad, dus ook daar kun je optimaal genieten.

Meer foto’s van het huis zijn te vinden op de site van BekendeBuren.