Hoe hebben Roy Donders en zijn nieuwe vriendin elkaar ontmoet?

De nieuwe vriendin van realityster Roy Donders is de Eindhovense Michelle Bibi. Roy en Michelle Bibi leerden elkaar vorig jaar kennen op het Griekse eiland Rhodos. Zelf was Donders redelijk overrompeld door zijn gevoelens voor de blondine. Dat kán toch ook helemaal niet?”, dacht hij. Michelle had op dat moment nog een relatie, maar ook zij ontwikkelde gevoelens voor Roy.

 

Rond de Kerst spraken de twee elkaar weer en lieten de ander voor het eerst weten over hun gevoelens. Het stel zou nu ondertussen al zo’n zes weken samen zijn en komen nu na het inlichten van hun familie – waar Roy Donders naar eigen zeggen slapeloze nachten van heeft gehad – naar buiten met hun relatie. In de foto die hij gisteren postte op Instagram lijkt het Michelle te zijn die naast hem staat. 

Wie is Michelle Bibi?

Heel veel weten we niet over Michelle Bibi. Via haar eigen Instagram is te achterhalen dat ze 28 jaar oud is en een dochtertje van 7 heeft. Ook is het bekend dat Michelle eerst een relatie had met volkszanger Ferry de Lits.

Aankomende woensdag komt er een interview met Roy en Michelle in het weekblad Privé, dus misschien komen we dan meer over haar te weten. Overigens lijkt Michelle Bibi met alle plezier voor de camera te staan, als je deze foto zo ziet.