Brandon Wee is de CEO

Brandon Wee is 51 jaar en CEO van een succesvolle sugardating website genaamd Seeking Arrangement. Hij is in het verleden twee keer getrouwd geweest, maar uiteindelijk is hij van beide dames gescheiden.

 

Zijn kijk op relaties was altijd al anders dan de kijk van anderen. Hij vond namelijk dat de traditionele relaties alleen maar draaiden om egoïsme en daardoor niet werkten. Volgens Wee moest je een relatie meer zien als een overeenkomst:

Traditionele relaties eindigen maar al te vaak in scheidingen, gebroken families en hartzeer. Het hoeft echter niet zo te zijn. Met mijn website moedigen wij mensen aan om een overeenkomst te regelen. We willen moderne relaties creëren waarin mensen open minded zijn, volledig eerlijk zijn en transparant in hun verwachtingen.”

Hij vindt zijn echte liefde op sugardating website

Volgens Wee is het belangrijk dat er van beide partijen op tafel komt wat precies hun verwachtingen zijn én wat ze te bieden hebben. Hierdoor heeft hij ook Seeking Arrangement opgericht. Op deze manier kunnen de mannen die op de website zitten direct laten zien hoe het zit. Op deze website kunnen ze in een schatting ook aangeven wat hun vermogen precies is.

Weinig mannen gebruiken foto’s op de website op één of andere manier. Ze geven wel een idee van hoe ze er ongeveer uitzien en dus wat hun vermogen is. Dat is dan ook een belangrijk onderdeel waar de dames naar kijken en dat is dan ook het idee van Seeking Arrangement. De mannen hebben hier dus absoluut weet van, alles ligt dus open en bloot op tafel. De mannen weten wat ze moeten verwachten van de dames en de dames weten dit van de mannen.

Wee gelooft ook absoluut niet in een monogame relatie, hij was ook een echte playboy. Toch veranderde er iets in Brandon op het moment dat hij een dame ontmoette; en dit wel op zijn eigen sugardating website.

Hij vond een destijds 18-jarige sugarbabe, maar dit veranderde al heel snel in echte liefde. Brandon is zo verliefd op deze dame dat hij de richting waar zijn website opgaat aan het veranderen is. Hij wil dat Seeking Arrangement zich wederom meer gaat richten op het ‘normale’ daten, dit dan zonder het sugardating idee erbij.

Het is zelfs zo serieus tussen de twee, dat ze binnenkort zelfs gaan trouwen. Hij is zo stapelverliefd op deze vrouw dat hij zijn fortuin met haar deelt, maar het gaat zelfs verder dan dat. Hij heeft zichzelf ontnomen van het legale recht om ooit een scheiding met haar aan te vragen. Een opvallende beslissing, maar Brandon Wee lijkt er volledig achter te staan.

Of de ruim 30 jaar jongere dame ook zo stapelgek op hem is, lijkt op het eerste gezicht wel zo. Maar wij kunnen natuurlijk niet achter de schermen bij de twee kijken. Dus we weten niet of ze het alleen voor het geld doet, of ook echt wil eindigen met deze CEO.

Toch niet helemaal van de sugardating? Misschien dan toch weer over naar het swipen. Maar hoe maak je nou een goed profiel? Sean Rad (CEO van Tinder) geeft 5 tips voor het beste profiel.