De erogene zones van een man

Je zou misschien denken dat je vooral gestimuleerd wordt door de plekjes rondom de penis. Maar er zijn nog veel meer erogene zones van een man die ook heel erg fijn zijn.

 

De buitenkant van de onderlip

Er zit een stukje tussen je kin en je onderlip. Dat is een van de erogene zones van een man. Dat kuiltje dat er zit bevat heel veel gevoelige zenuwen die als sensueel ervaren worden bij aanraking. Dus als je partner op je onderlip bijt of kust tijdens het zoenen, zorgt dat voor wat extra opwinding. Bij dames is dit vaak ook het geval overigens.

Tepels

Niet alleen bij vrouwen zijn de tepels een van de erogene zones, ook bij de man is het zo. De tepels van vrouwen worden gezien als een sensueel lichaamsdeel, waar zowel mannen als vrouwen opgewonden van raken. Maar tepels van mannen zijn eigenlijk nog gevoeliger dan die van de vrouw. Er wordt meestal niet heel veel geƫxperimenteerd met tepels, maar zorg dat je het eens uitprobeert.

De V-Zone

Voor vele vrouwen is dit het lievelingsdeel van het mannelijk lichaam, het zijn namelijk de twee schuine en onderste buikspieren die richting het kruis lopen. Het is een heel erg gevoelig deel van het mannelijk lichaam en elke aanraking kan al snel goed voelen.

De perineum

Misschien een plek waar je nog niet zo heel vaak van hebt gehoord, in ieder geval van de naam misschien niet. Het is de benaming voor het stukje huid tussen je ballen en je anus. Dit is een extreem gevoelig plekje, aangezien deze recht boven de prostaat zit. Niet elke man staat te springen om een plekje rondom de anus, maar probeer het eens uit.

fifty shades

De onderrug

Ook de onderrug is een van de erogene zones van een man. Waarom nou de onderrug? Onderaan de ruggenmerg, zit een zenuw die alle spanning rondom de liezen veroorzaakt. Als je hier wordt aanraakt door je partner, ben je binnen no-time opgewonden.

Binnenkant van de dijen

Ook de huid aan de binnenkant van de dijen bevatten veel zenuwen. Er staat bij een man al ontzettend veel spanning rondom dit gebied, dus het zal niet lang duren voordat je opgewonden raakt als je hier gestreeld wordt.

Oorlel

Ook de oorlel is een van de erogene zones van de man. Vooral als de oorlel gekust of gelikt wordt zorgt dat voor een heel sensueel gevoel. Even een tip voor de dames: als je via de buik, richting de nek en dan zachtjes in de oorlel bijten. Alsjeblieft mannen.

De penis

Natuurlijk is een van de erogene zones van een man de penis. Het is de grote hoofdrolspeler in de vrijpartij en is ontzettend belangrijk. Vooral de eikel is erg gevoelig, hoe verder je naar beneden gaat hoe minder gevoelig het is. Geef als man vooral aan wat je fijn en juist niet fijn vindt. And you’re good!