Welke films en series worden deze week verwacht op Netflix?

Ga er maar vast voor zitten, want deze week heb je weer genoeg nieuws om te kijken. Van The Last Kingdom en Queen of the South verschijnt deze week seizoen 5, Formula 1: Drive to Survive krijg deze week een vierde seizoen en van The Blacklist mogen we seizoen 8 verwachten. Ook de science fiction film The Adam Project verschijnt deze week op Netflix.

The Last Kingdom seizoen 5

De Britse serie The Last Kingdom is terug met het vijfde en daarmee ook het laatste seizoen. De serie speelt zich af in Engeland in de 9e eeuw. Het land bestaat uit maar liefst zeven koninkrijken en de Deense Vikingen bestormen en plunderen deze koninkrijken regelmatig. In het vijfde seizoen probeert koning Edward om de te verenigen, is Uhtred de beschermer van Aethelstan, de toekomstige koning van Engeland en proberen vijanden de tere vrede te verstoren. The Last Kingdom is gebaseerd op de boekenserie The Saxon Series. Overigens is dit seizoen nog niet het einde van het verhaal. In oktober 2021 werd de film ‘Seven Kings Must Die‘ aangekondigd, die het verhaal vervolgd. The Last Kingdom heeft een 8.5/10 op IMDb. Seizoen 5 is vanaf 9 maart te zien op Netflix.

 

Queen of the South seizoen 5

Het nieuwste seizoen over de Mexicaanse drugsbaas Teresa Mendoza komt eerder dan verwacht op Netflix. Teresa vluchtte in het begin van de serie naar de Verenigde Staten en bouwde haar eigen drugsimperium op. Seizoen 4 eindigde met een enorme cliffhanger waarin haar oude liefde Jason Valdez terugkeerde met een dringende waarschuwing. Dit is het laatste seizoen van de serie. Queen of the South seizoen 5 verschijnt op 9 maart op Netflix

 

Formula 1: Drive to Survive seizoen 4

Het wereldkampioenschap Formule 1 van 2021 is vastgelegd in een nieuw seizoen van Drive to Survive, waarin je een kijkje achter de schermen kunt krijgen. Afgelopen jaar streden Lewis Hamilton en Max Verstappen tegen elkaar om de titel van wereldkampioen. Verstappen ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Toch zal de kampioen zelf niet in de interviews in de serie te zien zijn. Interviews over zijn kampioensjaar zijn vooral met Red Bull teambaas Christian Horner. Het vierde seizoen van Drive to Survive is vanaf 11 maart te zien op Netflix.

 

The Adam Project

Science fiction fans opgelet: deze film mag je niet missen. The Adam project heeft onder andere Ryan Reynolds, Mark Ruffalo en Jennifer Garner in de hoofdrollen. De film gaat over de tijdreizende Adam, een vechtpiloot uit het jaar 2050. In een bijzondere team-up met zijn 12-jarige zelf en zijn – in zijn eigen tijd overleden – vader is Adam op een missie om de toekomst te redden. The Adam Project is vanaf 11 maart op Netflix te bekijken.

 

The Blacklist seizoen 8

Het achtste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist verschijnt deze week eindelijk op Netflix. Raymond “Red” Reddington werkte ooit voor de Amerikaanse overheid maar verdween twintig jaar voor het begin van de serie toen hij de onderwereld inging. Red schopt het tot de lijst met meest gezochte criminelen van de FBI en geeft zich na twintig jaar over met de claim dat hij de FBI wil helpen met het vinden en oppakken van alle criminelen waar hij mee samengewerkt heeft. Samen met Elizabeth Keen strepen ze een voor een de personen van de blacklist. In het achtste seizoen keer Elizabeth zich tegen Reddington en de FBI en kampt Red met gezondheidsproblemen. Het achtste seizoen van The Blacklist verschijnt 13 maart op Netflix.