Een vrouw genaamd Monica Huldt staat dit toe omdat het hun relatie sterker zou maken. De vrouw beschikt zelf over een laag libido, terwijl haar man John juist niet te verzadigen is. De Zweedse besloot daarom haar man toe te laten het bed te delen met andere vrouwen. Zelf weigert ze echter met andere mannen te daten. Ze vertelde: ‘Ik vertrouw mijn man voor de 100% en ik denk dat anderen betrekken bij ons huwelijk ons seksleven geweldig heeft gemaakt en ons huwelijk veel sterker.’

Geen interesse meer na werken als stripper

Monica beschiktook over een succesvol OnlyFans-account waarmee ze zo’n 150.000 dollar per maand verdient. Nadat ze in 2015 als stripper begon te werken, raakte ze onge├»nteresseerd in seks. Hoewel haar OnlyFans-account dit een beetje heeft opgekrikt, heeft ze nog steeds een laag libido. Daarom laat ze John toe om met andere vrouwen de liefde te bedrijven.

Verder vertelt de vrouw nog: “Ik wist dat John graag een trio wilde, maar ik was altijd bang dat hij gevoelens voor iemand anders zou krijgen. Hij heeft me echter nooit reden gegeven om aan zijn loyaliteit te twijfelen, maar ik was altijd achterdochtig en jaloers. Dit heeft onze relatie in het verleden geen goed gedaan. Het was een beetje ongemakkelijk in het begin, maar uiteindelijk vond ik het heel leuk. De eerste keer was alleen voor het plezier, maar de tweede keer plaatsen we op OnlyFans. Het verbaasde me hoe gemakkelijk ik me erbij voelde.”

Alleen voor OnlyFans

Een extra stok achter de deur om toestemming te krijgen het met andere vrouwen te doen, is dat het alleen voor OnlyFans mag zijn van Monica. “Zo is het zowel leuk voor hem als lucratief.” Wil jij je relatie ook anders inrichten na het lezen van dit verhaal?┬á Zo stel je een trio voor aan je vriendin.