Wat is er allemaal gebeurd in de afgelopen paar dagen? We hebben een samenvatting voor je. Er is naar buiten gekomen dat Formule 1-coureur Lando Norris een Nederlandse meid heeft zitten DM’en tijdens zijn verblijf in Zandvoort. Nou dan denk je vast ‘dat zou geen probleem moeten zijn’, maar er speelde meer. Norris zou namelijk geprobeerd hebben deze Nederlandse meid een hapje te gaan eten. Maar had hij geen vriendin op dat moment? Hoe zit het tussen Lando Norris en Luisinha Oliveira?

Zijn Lando Norris en Luisinha Oliveira uit elkaar?

Op dit moment is het nog steeds niet 100% duidelijk hoe het zit tussen Lando Norris en zijn ‘vermoedelijke’ ex-vriendin Luisinha Oliveira. De coureur beweerde namelijk dat hij vrijgezel was en dat hij dit al eventjes is. Nadat hij onder vuur kwam te staan, deelde hij op Instagram een bericht dat hij daadwerkelijk single is. Toch was dit bericht kort daarna weer verwijderd. En als je kijkt naar de Instagram pagina’s van zowel Lando als die van Luisinha, zie je dat er nog steeds foto’s online staan van het koppel. Erg verwarrend dus.

lando norris en vermoedelijke ex
Lando Norris met ‘vermoedelijke ex-vriendin’ Luisinha Olivera

Lando Norris stuurde Randi Hartman berichtjes

Iedereen is benieuwd naar haar naam en het gezicht. De Nederlandse dame heet Randi Hartman en heeft 13.200 volgers op Instagram. Ze is een lingerie- en fotomodel en ook nog eens ondernemend. Ze maakt bijvoorbeeld haar eigen vegan-kaarsen. Wat wel is opgevallen is, is dat zij niet gevolgd wordt door de McLaren-coureur. Daarmee is er verder dus geen enkel zichtbaar spoor tussen de twee meer op sociale media.

Hieronder vind je wat foto’s van de Instagram van Randi Hartman: