Don’t Look Up wordt de nieuwe topfilm op Netflix

De film Don’t Look Up gaat over twee astronomen die erachter komen dat de aarde over zes maanden geraakt zullen worden door een meteoriet die de planeet mogelijk zal verwoesten. Ze doen hard hun best dat aan de mensheid te vertellen, maar niemand lijkt naar ze te luisteren.

Don’t Look Up is helaas nog niet te zien, maar Netflix heeft de complete crew wel al bekend gemaakt. Verschillende media in Amerika verklappen alvast dat Jennifer Lawrence en Leonardo Dicaprio de twee sterrenkundigen gaan spelen. Helaas wil Netflix dit nog niet bevestigen.

Ook artiesten behoren tot de cast

Netflix heeft wél al aangekondigd dat niemand minder dan Ariana Grande een kleine rol gaat spelen in de film. Grande is trouwens niet de enige artiest die te zien zal zijn. Ook Kid Cudi zal een rol hebben in de film. Wellicht dat Netflix de acteurs op volgorde heeft gezet wie de hoofdrollen heeft en wie de bijrollen zullen vervullen. Dan is de kans heel groot dat Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence als belangrijkste personages te zien zullen zijn.

Adam McKay is de bekende regisseur

Don’t Look Up wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Adam McKay, bekend van onder meer The Big Short en Vice. De opnames gaan vooralsnog komende maand van start. De kans is dan ook groot dat het nog even duurt voordat we de film op Netflix zullen gaan zien. Niet alleen heeft Adam de twee meest bekende acteurs uitgenodigd plus wat extra artiesten. Rob Morgan (Daredevil), Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), Himesh Patel (Yesterday) en Tomer Sisley (Messiah), Jonah Hill (Superbad) en Matthew Perry (Chandler van Friends) spelen mee in de film.

Wanneer de film online komt op Netflix, is nog niet bekend. Het is nu afwachten wanneer Netflix met een nieuwe hint komt.