Eminem rapte vaak over zijn dochter

Toen Marshall Mathers (beter bekend als Eminem) 23 jaar oud was, werd zijn dochter geboren. Toen Hailie nog een jong meisje was rapte Eminem vaak over haar. Ze stond centraal in meer dan 20 nummers die Eminem heeft uitgebracht. Inmiddels heeft ze als influencer op Instagram al 1,9 miljoen volgers, waar ze veel foto’s deelt uit haar dagelijkse leven. Naast Hailie heeft Eminem nog twee andere dochters: Whitney Mathers en Alaina Mathers.

Hailie is mooi en slim

Dat Hailie een hele mooie dame is kunnen we allemaal wel constateren. Naast de beauty lijkt ze ook nog eens de brains te hebben. Ze ging naar school in Clinton waar ze in 2014 met cum laude slaagde. Sindsdien heeft ze gestudeerd aan de Michigan State University en diploma’s behaald in psychologie en ondernemerschap.

Ze speelde in een videoclip van Eminem

Hailie heeft in de videoclip van het nummer When I’m Gone gespeeld. Die videoclip is opgenomen in 2005 en hierin is ze dus een heel stuk jonger. Zijn schuldgevoel tegenover zijn familie (omdat hij zo vaak weg is) staat centraal in dit nummer.

Volgens Hailie is de band met haar vader altijd erg goed geweest. Het is bekend dat ze geen makkelijke jeugd heeft gehad. Eminem had namelijk een slechte band met haar moeder, Kimberley Scott, met wie Hailie nu samen woont. In één van zijn nummers heeft Eminem gerapt over de haat tegenover zijn toenmalige vrouw en beschreef daarin dat hij haar zou willen vermoorden. Ondanks deze problemen waren haar ouders er altijd voor haar. Hieronder hebben we voor jullie de beste foto’s geselecteerd van de prachtige dochter van Eminem: