Headerfoto via: 8Mile

De productie

Eminem is één van de grootste rappers der aarde maar dat is niet het enige waar hij goed in is. Deze man is van alle markten thuis. Hij heeft namelijk een keiharde film geproduceerd over de rapcultuur. De film is geregisseerd door Joseph Kahn, een wereldberoemde regisseur die onder andere ook heeft samengewerkt met: Lady Gaga, U2, Tailor Swift én al eerder met Eminem.

Bodied Eminem MAN MAN

Foto via: imdb

Bodied

Bodied gaat over een progressieve blanke student die zijn scriptie schrijft over battlerap. Al snel raakt hij geobsedeerd door de keiharde cultuur van battlerappers. In de trailer is de sfeer van de film al erg goed te voelen en dat belooft veel goeds voor de release op het Toronto International Filmfestival. Wij zitten op het puntje van onze stoel te wachten tot we de film kunnen zien. Hij belooft waanzinnig te worden.

Bodied Eminem MAN MAN

Foto via: imdb

8 Mile

We blikken nog even terug naar de vorige film van Eminem: 8 Mile. Een film over een jonge rapper die moeite heeft met elk aspect in zijn leven.

Wij zijn zeker van plan deze film te gaan kijken. Kun je niet wachten tot hij uit is? Hier vind je de trailer van All Eyez On Me: de keiharde verfilming van het leven van Tupac.