Het liefdesleven van Thomas Shelby

Thomas Shelby heeft in Peaky Blinders een turbulent liefdesleven. Hij was getrouwd met de liefde van zijn leven, Grace, maar die is overleden. Nu is hij getrouwd met Lizzie Stark, die een prostituee was en eerder ook al verloofd was met zijn broer, John Shelby. Samen met zijn vrouw, Lizzie, hebben ze een dochter. In het ‘echte‘ leven loopt het liefdesleven van de Ierse acteur iets geruislozer. De vrouw van Cillian Murphy en de beste man hemzelf zijn al jaren bij elkaar.

De vrouw van Cillian Murphy heet Yvonne McGuinness

Cillian Murphy is al sinds 2004 getrouwd met Yvonne McGuinness. Ze hebben elkaar ontmoet in 1996. Het koppel heeft samen twee zonen, Malachy Murphy en Carrick Murphy. In 2016 verhuisden Yvonne McGuinness met haar gezin van Londen naar Ierland. Ze wilden niet de rest van hun leven in Londen wonen en zien hun kinderen graag dichter bij hun grootouders opgroeien. Zowel Cillian Murphy en Yvonne McGuinness komen oorspronkelijk uit Ierland.

Yvonne Mcguinness is een kunstenaar

Yvonne McGuinness is geboren in Kilkenny, Ierland, en is 47 jaar oud. In 2002 is ze afgestudeerd aan de Royal College of Art in Londen. Ze is een visueel artiest die zich vooral bezig houdt met het realiseren van video-installaties. Ook organiseert ze met enige regelmaat tentoonstellingen in dienst van een museum.

Cillian Murphy wil een rustig privéleven

Waar Thomas Shelby in Peaky Blinders een turbulent en alles behalve rustig leven leidt, is dit totaal niet hoe hij zijn ‘echte’ leven wil leiden. Cillian Murphy wil zijn persoonlijke leven privé houden. Hij wil in staat zijn een goed en rustig leven te leiden met zijn familie waar hij bezig is met gewone, alledaagse dingen, zoals elke man.