Velvet meubels

Het tot stand brengen van een mannelijk interieur vergt wat moeite. Eerder gaven we je daarom al 8 tips om een interieur voor mannen te creëren. Wanneer jij van plan bent om je inrichting weer een nieuwe boost te geven, is een bezoekje aan V for Velvet zeker aan te raden. Het Nederlandse bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan toffe eyecatchers aan. De stoelen en banken zijn allemaal van velvet gemaakt, dus ze zullen hoe dan ook de show stelen.

fluwelen meubels

De voordelen van het gebruikte materiaal

Velvet is een fijn materiaal om op te nemen in jouw interieur vanwege verschillende redenen. Allereerst gaan de meubelstukken van V for Velvet lang mee, aangezien ze van solide materiaal zijn gemaakt. De velvet-stof heeft bovendien een tijdloos karakter. Dit materiaal is van alle tijden en raakt daarom, zeker wanneer je hem in een goede kleur aanschaft, nooit uit de mode. Ook geeft deze stof een sterke, luxe uitstraling aan jouw interieur. Een grote velvet fauteuil in de hoek van je kamer leent zich perfect om onderuitgezakt een glas whiskey te nuttigen of weg te dromen bij een mooi muziekstuk. De zachte stof zorgt er tegelijkertijd voor dat een lange Netflix sessie nog relaxter wordt en je languit op je bank kan ontspannen.

velvet stoel

Voske stoel

V for Velvet €379 Shop nu
velvet bank

Vernon hoekbank rechts

V for Velvet €1.399 Shop nu

Breed assortiment van V for Velvet

Het assortiment van V for Velvet is erg uitgebreid en onderverdeeld in banken en stoelen. Qua banken zijn er de opties driezitsbanken, tweezitsbanken en hoekbanken. Afhankelijk van de ruimte van je kamer én de visie die je hebt voor jouw interieur, kan je hieruit je keuze maken. Mocht je al een bank hebben, maar wel gek zijn van het velvet, kies dan voor een fauteuil in de hoek van je kamer of één van de chique andere stoelen. Qua kleurenkeuze heb je bij V for Velvet meer dan genoeg keuze. Afhankelijk van je interieur en visie kun jij kiezen voor een donkerblauwe, grijze of groene tint, of juist gaan voor een feller dieproze of oranje.

v for velvet meubels

Proefzit

Heb je eenmaal een bank of stoel uitgekozen, maar twijfel je nog een beetje? No problem. Je kan namelijk 30 dagen ‘proefzitten’. Is je aankoop toch niet naar wens, dan kan je deze weer terugsturen. Grote kans alleen dat je het meubelstuk na een maand niet meer kan wegdenken uit je interieur.