Dirk Kuijt zet zijn auto te koop

Voormalig profvoetballer Dirk Kuijt heeft het afgelopen jaar  de monden van de roddelbladen flink weten te voeden. De 41-jarige voetballer, die een hele tijd ons Oranje wist te trotseren met 104 wedstrijden waarin hij 24 keer scoorde, verliet enige tijd geleden zijn ex-partner Gertrude en trok niet veel later in met zijn nieuwe vriendin Kate onder de dakpannen van een Noordwijkse miljoenenvilla. Na het vinden van een nieuwe liefde en een nieuw optrekje, liet hij het hier niet bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

Bij het openslaan van een nieuwe bladzijde in het boek hoort ook het vrijmaken van plek op de oprit. Dirk Kuijt zal voortaan niet meer de Nederlandse snelwegen trotseren in zijn BMW, maar zal deze inruilen voor vermoedelijk een andere brute wagen. Bekendeburen liet weten hun oog te hebben laten vallen op de BMW X6 4.4. i serie van de voetballer, die onlangs verscheen op de website van een autodealer.

BMW X6 4.4. i

Dure wagens en voetballers lijkt een veelvoorkomende match te zijn. Dirk Kuijt vond het tijd voor iets nieuws en nam onlangs afscheid van zijn zwarte BMW X6 4.4. i. De brute wagen met rode remklauwen komt uit 2013 en rijdt volledig op benzine. Met een prachtige leren bekleding en een vermogen van 555pk zal de nieuwe eigenaar er zonder enige twijfel heel wat comfortabele ritjes mee maken. De BMW X6 4.4. i van Dirk Kuijt heeft op het moment 94.424 kilometer op de teller en staat te koop voor een prijs van 67.900 euro. Echter lijkt de verkoop niet gemakkelijk te gaan, aangezien de auto al langer dan een half jaar te koop staat.

Voormalig profvoetballer Dirk Kuijt verkoopt zijn brute auto
Afbeelding Auto Keuijzers
Voormalig profvoetballer Dirk Kuijt verkoopt zijn brute auto
Afbeelding Auto Keuijzers

Heb jij je hart verloren aan deze fantastische wagen en zie je jezelf al heel wat veilige kilometers afleggen in de voormalige auto van Dirk Kuijt?