De knappe Youtuber Didi Shanna

Didi Shanna heeft niet stilgezeten ondanks ze de vriendin van een bekend persoon is. De vriendin van Bram Krikke heeft haar eigen Youtube kanaal met maar liefst 27,6 duizend volgers. Zij plaatst hier allemaal vlogs over van alles en nog wat. Dit kan over haar wenkbrauwen gaan maar ook over haar nieuwe hond. Haar grootste bereik heeft ze echter toch wel met haar Instagram. Hier heeft ze maar liefst 152 duizend mensen die haar volgen. Meer mensen zijn het dus met ons eens dat Bram Krikke een hele knappe vriendin heeft. Ze stond ook niet voor niks in de FHM-500.

Didi Shanna is pas 23 jaar oud en moet waarschijnlijk heel veel te lachen hebben thuis. Als je met zo’n hilarisch figuur als Bram Krikke samen bent, dan moet het leven wel vol hilarische momenten zitten. Andersom mag Bram ook zeker blij zijn met de knappe vriendin die hij aan de haak heeft weten te slaan. Laten we maar snel even kijken naar wat foto’s van deze dame.

Bram Krikke en zijn knappe vriendin

Dankzij Bram Krikke is Didi Shanna een beetje in die social mediawereld gerold, wat natuurlijk logisch is als je vriend zo populair is. Nu verdient zij haar geld ook met Instagram en heeft Bram Krikke sinds kort een eigen serie op Videoland. Super vet.

Deze serie zit vol met hilarische momenten en zien we de klassieke Bram Krikke. Een hilarische en ongemakkelijke gast die er een prachtig spektakel van maakt. Didi Shanna en de Youtuber zijn er maar druk mee en ze hebben in ieder geval genoeg te doen.

Overweeg je om Videoland te nemen door deze trailer? Check dan deze series die op Videoland staan, om je meer een idee te geven wat je op Videoland allemaal kan vinden.