FHM500

FHM500 is een jaarlijkse campagne waarin de mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. Gedurende deze campagne kan er gestemd worden wie de mooiste vrouwen van Nederland zijn.

De uiteindelijke ranking wordt bepaald door drie pijlers: stemmen, versus battle en een jury. Sinds gisteren zijn de stembussen geopend en kan Nederland tot 20 mei stemmen op de deelneemsters. Stemmen wordt gedaan via Facebook, WhatsApp, Twitter en Instagram. Op 24 mei, tijdens het lanceringsevenement, zullen de winnaressen bekend worden gemaakt.

Free a Girl

Naast de reguliere manier om in de lijst der lijsten te komen, kunnen vrouwen middels een veiling, plek 250 bemachtigen. Deze veiling staat in het teken van Free a Girl. Free a Girl is een stichting die meisjes bevrijdt uit de kinderprostitutie. Ook investeren zij in de opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. Daarnaast werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Middels de veiling willen FHM en Free a Girl aandacht vragen voor deze ernstige zaak. Ook introduceert Free a Girl van 15 tot 21 mei de ‘Week tegen Kinderprostitutie’, een week die landelijk aandacht vraagt voor verschrikkelijke situatie waarin deze kinderen leven. De volledige opbrengst van de veiling zal gaan naar ‘Week tegen Kinderprostitutie’.

De FHM500 is een ode aan de Nederlandse vrouw. Vrouwen die zelf de vrijheid hebben om te bepalen wat ze doen, met wie ze het doen. Iets wat voor ons vanzelfsprekend is, maar helaas is deze vanzelfsprekendheid niet overal in de wereld van toepassing.

MAN MAN

Om de start van FHM500 te vieren selecteerden wij names MAN MAN de 5 mooiste vrouwen waarop je kunt stemmen.

Joyce Noor
De knappe blondine weet iedereen met haar gif groene ogen en sexy blik te verleiden.

Sharon Pieksma
Sharon is een prachtige dame met perfecte rondingen. Ze is bekend van Hollands Next Top Model.

Doutzen Kroes
Doutzen, do we need to say more?

Robin Hölzken
Robin is het nieuwe pareltje van Nederland. Tegenwoordig verovert ze de hele wereld met haar goede looks en sexy blik.

Imaan Hammam
Deze puur nature dame laat het hart van menig man sneller kloppen.