Groot nieuws: de Apple iPhone 13 is in opkomst

Hoewel we helaas nog maanden moeten wachten voordat Apple de iPhone serie 13 zal lanceren, lijken er inmiddels al heel wat details boven water te komen. Naar verwachting zal de nieuwe iPhone 13 Pro een compleet vernieuwd en beter scherm hebben, zal hij aan de rechte randen en vlakke zijkanten worden gekenmerkt en gaat het nieuwe model over een betere camera Set-up beschikken. Er hangen zelfs geruchten in de lucht dat dit jaar de Touch ID in het Display geïmplementeerd zou zijn.

Geruchten worden ontkracht

Na de vele speculaties en geruchten die zich hebben weten te vormen rondom het mogelijke nieuwe design van de iPhone 13 Pro, heeft grafisch designer Technizo Concept in samenwerking met LetsGoDigital een serie 3D product renners van het verwachte design van de smartphone gemaakt. Bewonder het concept hieronder.

Een vernieuwde ‘Always-on display’ op de iPhone 13

Volgens de voorspellingen krijgt het nieuwe model hoogstwaarschijnlijk hetzelfde formaat scherm als het iPhone 12 model van het afgelopen jaar. Voor het Pro model zal dit een 6,1-inch display zijn. Hoewel het formaat van het scherm gelijk blijft, wordt er op verschillende punten geïnnoveerd en verbeterd. De ‘Always-on display functie waarbij het scherm altijd aanstaat zal worden toegepast bij de nieuwe iPhone. Hoewel Android deze functie al heeft, kunnen de Apple fans hier dus hoogstwaarschijnlijk ook van profiteren.

Beelden Iphone 13
Foto via: LetsGoDigital / Technizo Concepts

De verversing in snelheid, dat ook wel in Hertz wordt uitgedrukt, draagt bij aan een betere scroll-ervaring. Ook bij het kijken van bijvoorbeeld Netflix of YouTube-video’s komt zo’n scherm beter tot zijn recht. Daarnaast wordt het nieuwe iPhone 13 Pro scherm waarschijnlijk ook voorzien van een ProMotion scherm met een 120 Hertz adaptieve refresh-rate. Naast al deze mooie innovaties zal de iPhone 13 te koop zijn in naar voorspelling wat donkerdere kleuren, in vergelijking met de voorgaande modellen.

Designer deelt 3D beelden en foto's van mogelijke iPhone 13
Foto via: LetsGoDigital / Technizo Concepts

De verwachte releasedatum en prijs van de iPhone 13 Pro

Als we kijken naar de prijs van de iPhone 12 Pro die je kunt kopen voor een prijs vanaf €1.160 (6GB/ 128GB) en de Pro Max van €1.260 (6GB/ 128GB), zijn de verwachtingen dat Apple voor een vergelijkbare prijsstelling zal gaan. Ben jij nu al helemaal verliefd op de nieuwe iPhone 13? Zorg er dan voor dat je vooraan in de rij staat op de vermoedelijke releasedatum van eind september 2021. De kans is groot dat hier veel gespaarde centen aan uitgegeven gaan worden.

Bron: LetsGoDigital