Wat zijn leuke activiteiten voor een derde date?

Een eerste date is soms spannend en vertelt je veel over het meisje met wie je aan het afspreken bent. Komt er een tweede afspraakje die óók geslaagd is? Dan weet je dat jullie elkaar behoorlijk zien zitten. Reden dus om een leuke en originele activiteit te verzinnen voor die derde date. Die kan namelijk zomaar eens aantonen of jullie slechts ‘scharrels’ zijn of dat er echt iets serieus in jullie contact zit. Dit zijn vijf leuke ideeën.

 

1. Neem haar mee naar een goed restaurant

Bleef het bij de eerste twee afspraken bij wat drankjes? Dan is het misschien tijd om iets groter uit te pakken tijdens de derde date. Zoek een restaurant uit waarvan je weet dat zij houdt van de keuken, maak een reservering en kijk niet op een paar euro meer of minder. Zo leren jullie elkaar in deze intieme setting beter kennen.

derde date activiteiten

2. Plan een dagje uit in een nieuwe stad

Zeker als jullie allebei uit dezelfde stad komen, is het leuk om op jullie derde date een nieuwe stad te verkennen. Denk aan Den Bosch, Utrecht, Haarlem of Maastricht. Er is genoeg in ons eigen land te ontdekken. Zoek van tevoren wat bezienswaardigheden op, maak een strandwandeling en sluit af met een lekker terras.

3. Een sportieve activiteit

Heeft zij totaal niets met sport? Of is ze juist een natuurtalent? Kan ze tegen d’r verlies? Of is ze veel te fanatiek? Door samen iets sportiefs te doen, zoals tennissen, midgetgolfen, kanoën, kom je achter het antwoord op deze vragen. Die kunnen je ook veel leren over hoe zij in de liefde staat.

4. Een uitgebreide picknick of rondvaart

Op een derde date is er nog zóveel waar jullie niet eerder over hebben gepraat. Regel dus een rustige setting om uitgebreid te praten. Denk aan een picknickkleed in het park of een rondvaart door de grachten. Een lekker dakterras doet ook wonderen. Zo kunnen jullie zorgeloos de hele avond blijven praten.

5. Ga naar een groot park

Er is niets zo leuk als samen een hele dag op pad zijn. Hebben jullie het vooral bij wandelen, kletsen en een drankje gehouden? Ga bij de derde date dan voor een activiteit zoals het bezoek aan een pretpark, foodmarkt of een dierentuin. Genoeg te beleven, waardoor de date geen seconde saai wordt.

Genoeg ideeën dus, maar je moet het wel tot dat derde afspraakje schoppen. Heb jij binnenkort een date? Check dan 10 dingen die je nooit doen tijdens je eerste date.