De Meilandjes verhuisden naar Noordwijk

Wegens problemen met de gemeente moesten de Meilandjes helaas hun woning in Gelderland verlaten. Echter hadden ze geen probleem met de verkoop van hun woning in Hengelo. Er was al redelijk snel een koper die 1.085.000 euro op tafel legde voor de luxe woonboerderij van de familie Meiland. Dit gaf ze een lekkere buffer om op zoek te gaan naar een nieuwe bestemming; en die vonden ze.

Zo kwam er een eind aan het hoofdstuk Hengelo en werd het hoofdstuk Noordwijk gestart. Helaas zal dit hoofdstuk slechts enkele bladzijdes krijgen, want de familie Meiland zou hun luxe villa in Noordwijk nu al zat zijn. Martien en Erica Meiland treuren nu al om de aanschaf van de nieuwe woning en ze zouden het zelfs een miskoop genoemd hebben.

Vooral Erica zou moeite hebben met hun nieuwe woning, nóg voordat de verhuisdozen überhaupt zijn ingepakt; en dat ondanks alle luxe die de villa te bieden heeft. Ze zei er zelf het volgende over: “Het is heel mooi daarboven waar hij komt te wonen. Maar ik kom gewoon in een soort appartementje met laminaatvloer.”

Martien Meiland was stomverbaasd van de reactie van Erica. “Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest. De dozen staan nog in Hengelo, maar eigenlijk denkt ze in haar hoofd al: ik wil dit niet”, aldus Martien.

De villa is in cash betaald door de familie Meiland, dus het lijkt erop dat ze nog altijd naar Noordwijk vertrekken. Martien heeft echter wel zijn eigen verklaring voor het gedrag van Erica: “Laten we nou eerst eens verhuizen en die dozen daar neerknallen. Gelijk alweer… Maar zij is natuurlijk drie dagen geleden gestopt met roken. Dan gaat er in die hersenen iets fout. Dan mist dat een stofje en gaat ze heel vervelend doen. Dan gaat ze overal zout op leggen. Ze is niet te genieten.”