De luxe villa van Davina Michelle

De luxe villa van Davina Michelle en haar vriend Sebastiaan staat in Capelle aan den IJssel. De villa heeft naast een gigantische oppervlakte ook een gigantische achtertuin. Maar dat is niet alles. De twee kunnen ook nog eens lekker ontspannen op het dakterras. Vanbinnen ziet het huis er prachtig en modern uit. In de woonkamer zijn veel witte en beige tinten te zien. Dankzij de grote ramen valt er ook veel zonlicht naar binnen, wat niet alleen handig maar ook duurzaam is.

Ook de keuken is in een woord ‘waanzinnig’ te noemen. Het lange aanrecht biedt veel ruimte en er zijn zelfs meerdere fornuizen te vinden. Daarnaast is er ook een eetbar in de keuken aanwezig, waar gezellig aan gezeten kan worden met vrienden en familie. De marmeren vloer en de lichtinval zorgt ervoor dat het huis soms een paleisachtige uitstraling heeft. Ook de eetkamer mag er wezen en biedt genoeg ruimte om visite te ontvangen.

davina michelle villa luxe (1)

In de woonkamer is er nog een tweede chillspot om je terug te trekken. Hier kan je ook tijdens de koudere winteravonden lekker voor de open haard zitten om jezelf op te warmen. De slaapkamer lijkt ons ook niet teleur te kunnen stellen. De hele kamer is goed verlicht dankzij de vele ramen en dit zorgt er meteen voor dat je vanuit de kamer kunt genieten van verschillende uitzichten.

Het mooie aan dit huis is dat er ook een dakterras zit. Heb je dus even genoeg van je achtertuin, kan je gewoon lekker op hoogte chillen. Ook beschikt het huis over een inpandige garage, waar de luxe auto geparkeerd kan worden. Kortom: Davina Michelle heeft hier alles om een mooie tijd te beleven.

davina michelle woning luxe

Check deze link voor meer foto’s van de woning van Davina Michelle.

Davina Michelle scoort met ruim 850.000 volgers ook erg goed op Instagram. Wij hebben de 10 fijnste foto’s van de zangeres op een rijtje gezet.

Nederland telt naast Davina Michelle ook vele andere knappe en getalenteerde zangeressen. Onze top 5 van de mooiste Nederlandse zangeressen vind je hier.