De carrière van Davina Michelle

In 2016 nam Michelle Davina Hoogendoorn (zoals haar volledige naam luidt) deel aan het vijfde seizoen van Idols op RTL 5. Ze maakte gelijk een sterke indruk door het nummer Nobody’s Perfect van Jessie J te zingen. Daarna mocht ze door naar de theaterronde en vervolgens vertrok ze naar Bali waar de volgende ronde gehouden werd. Uiteindelijk zou ze de talentenjacht echter niet winnen. Ze viel namelijk af tijdens de duetten ronde waarna haar Idols-avontuur er weer op zat.

Met de complimenten van de Amerikaanse zangeres P!nk

Ze wist echter al snel de aandacht weer op haar te vestigen door op YouTube te starten. Op haar kanaal gooide ze wekelijks een cover online van een Engelstalig nummer. Zo zong ze bijvoorbeeld in augustus 2017 het nummer What About Us van P!nk en dit werd opgepikt. De Amerikaanse zangeres reageerde er namelijk op door te stellen dat het beter klonk dan zij ooit zou doen. De video werd uiteindelijk meer dan zestien miljoen keer bekeken. Vervolgens ging ze aan de slag met het AVROTROS-programma Beste Zangers. Hier vertolkte ze het nummer Duurt te lang van rapper MC FIt. Dit werd een grote hit en hierna werd ze een van de beroemdste Nederlandse zangeressen van dit moment.

De Instagram van Davina Michelle

Naast haar gouden keel heeft de blondine ook gouden looks. Speciaal voor jullie hebben we de mooiste foto’s van de beeldschone zangeres verzameld. Check it out: