Janice Blok, de ex-vriendin van Donny Roelvink

Janice Blok en Donny Roelvink zijn een langere tijd samen geweest. Ze hadden ook samen een huisje en het leek goed te gaan tussen de twee. Vorig jaar gingen langere tijd geruchten rond over een breuk tussen de twee, maar er kwam een lange tijd geen bevestiging van beide partijen. Uiteindelijk maakte het koppel in oktober bekend definitief een punt te hebben gezet achter hun relatie.

Hierna werd Janice Blok aan verschillende mannen gekoppeld. Maar de man waarbij de geruchten het grootste waren was topvoetballer Memphis Depay. Janice zou hem hebben opgezocht in Barcelona en ze zouden het heel erg gezellig hebben samen. Er kwam van beide kanten nooit een bevestiging of de geruchten daadwerkelijk waar waren, maar volgens Janice is ze tot op de dag van vandaag nog steeds helemaal single.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok)

Janice laat zien wat ze in huis heeft via een pikante foto

Ook Janice is net als vele anderen aan het genieten van de vakantie, of in ieder geval van het prachtige weer. Ze plaatste een topless foto op Instagram waarin ze ons liet zien wat ze in huis heeft. We hebben haar prachtige lichaam vol liefde mogen aanschouwen.

Maar Janice zou Janice niet zijn als er geen grappige beschrijving bij deze pikante foto stond. “Vettig vies haar, stink zweet oksels + zand in je onderbroek en achter je oren tot de volgende ochtend. Alles wat je niet zou denken dat er verschuilt achter deze foto, maar iss welll..”, luidt de beschrijving. Het valt op de foto zeker niet op dat Janice kampt met wat ongemakken, want het resultaat is absoluut fantastisch.

Bekijk de desbetreffende foto van Janice Blok hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok)