Vroeger was alles beter, althans op dating gebied. Je gooide een blik naar de vrouw, bood haar een drankje aan en alles leek zo oprecht. Tegenwoordig werken we met dating apps als Tinder, Happn en Badoo. De charme van het flirten verdwijnt en het wordt steeds lastiger om als arrogante man een vrouw te versieren. Online kan je namelijk heel lastig jouw arrogantie omzetten in een bepaalde vorm van charme. Daarom is het van belang dat jij je open kan stellen aan vrouwen. Omdat arrogante mannen graag over zichzelf praten, zijn er enkele date tips waar jij je aan moet houden.

Date tips

Date tips voor de arrogante mannen

De Reddit dating community, met een kleine 89.000 duizend vrouwen, heeft de grootste afknapper voor vrouwen aan het licht gebracht. Voor de arrogante mannen onder ons is dat niet iets om blij van te worden. De vrouwen gaven namelijk aan dat het overschrijden van de lijn tussen zelfvertrouwen en arrogantie de grootste afknapper is tijdens een date. Maar waar zit deze lijn dan en hoe zorg je ervoor dat je deze niet overschrijdt?

Laten we beginnen met het verschil tussen de twee. Arrogantie is wanneer jij je gedraagt alsof de plek van jou is. Zelfvertrouwen daarentegen, is dat jij laat zien dat je er al is bent geweest en hier een gedegen mening over kan geven. Omdat jij er al eens geweest bent, hoef jij je niet te gedragen alsof de plek van jou is. Snap daarom het verschil tussen deze twee.

Date tips

Constant worden we geconfronteerd met mannen als James Bond en Floyd ‘Money’ Mayweather, de twee die de lijn tussen zelfvertrouwen en arrogantie definiĆ«ren. James Bond weet wat hij doet en straalt dat uit, terwijl Floyd loopt te pronken met wat die doet. Wees geen Floyd op de date, maar eerder een James Bond. Wanneer jij een rondje voor iedereen haalt in de bar of club, doe dat anoniem en schreeuw het niet luid van de daken. Ook het rijden van een mooie auto hoef je niet constant te delen, iedereen ziet het. En vrouwen vinden niks mooiers dan een man die bescheiden is en zelfvertrouwen uitstraalt.

Hier wat date tips om ervoor te zorgen dat je de lijn nooit meer overgaat:

  • Wanneer jij moet vertellen hoe goed je wel niet bent, dan ben je dat juist niet. Mensen zien wanneer jij het goed doet en snappen dat dan ook. Schep niet te veel over jezelf op.
  • Probeer niet om indruk te maken. Wees indrukwekkend.
  • Degene die het meest aanwezig is, is vaak de zwakste in de kamer.
  • Geld praat, maar rijkdom fluistert.
  • Wanneer jij moet zeggen dat je de man bent, dan ben je dat dus duidelijk niet.

Met deze tips wordt je eerste date gegarandeerd een succes.