US Open winnaar Daniil Medvedev

Daniil Medvedev wordt omschreven als ‘anders’, ‘geniaal’, ‘genie’. Het is dan ook niet gek dat Daniil Medvedev dit bijzondere horloge draagt. De tennisser geboren in Moskou heeft een hele unieke manier van spelen volgens veel kenners. Mede door zijn unieke speelwijzen en intelligente tactieken heeft hij Novak Djokovic overtuigend verslagen in de finale van de Grand Slam (6-4, 6-4, 6-4). Novak Djokovic, de nummer èèn van de wereld (met ook een bizar vermogen) werd overtuigend verslagen door de nummer twee, dus dan moet je wel een groot talent zijn.

 

Dure winnaar

Nadat Daniil de finale had gewonnen, was er natuurlijk een uitreiking. Dit deed Medvedev in stijl. Daniil Medvedev ontving zijn prijs namelijk met een special horloge om de pols. Dit horloge is het resultaat van een collaboration tussen Bovet 1822 en Pininfarina, een van de meest bekende auto designer. Vier saffier kristallen rond de 44mm diameter van de horloge zorgen ervoor dat je zoveel kan bewegen als je wilt, vanaf elke kant kan kijken en dat je altijd goed beeld hebt van de horloge.

Dit horloge is echt exclusief, in heel de wereld zijn er maar 86 exemplaren gemaakt. De retail prijs van deze horloges ligt rond de 207.000 dollar (ongeveer 175 duizend euro). Daniil maakt de prijs helemaal niet uit want hij heeft met deze winst zo’n 2.5 miljoen dollar (ongeveer 2.1 miljoen euro) binnen geharkt.

Tennis statistieken

De statistieken van Daniil zijn tenniscarrière zijn om te smullen. Met een winst-verlies record van 206-96, 13 titels en 16,8 miljoen euro aan prijzengeld kan Daniil Medvedev zichzelf de nummer twee tennisser van de wereld noemen. In 2021 alleen al heeft Medvedev een winst-verlies record van 47-10, vier titels gewonnen en rond de 4.8 miljoen euro aan prijzengeld in bezit. Om het maar klein te zeggen, Daniil heeft genoeg geld verdiend om het horloge makkelijk te betalen, zonder al te veel verschil te zien op zijn bankrekening.

Vind jij deze horloge ook tof? Wacht dan maar tot je het luxe horloge van voetballer Kylian Mbappé ziet!